" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΘΗΣΕΙΟ!!Τέλος στην παράνομη πώληση χειροποίητων κοσμημάτων.

Με αφορμή το e-mail που λάβαμε και αντιστοίχου περιεχομένου που λαμβάνουμε πολύ συχνά από διάφορους ιδιώτες τους οποίους σαφώς και έχει χτυπήσει η κρίση και επειδή με την παραφιλολογία που επικρατεί, υπάρχει σύγχυση και παραπληροφόρηση,
Για τους λόγους αυτούς,
αναφέρουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι έχουμε εδώ και 2 μήνες κινήσει τα νήματα προς τα αρμόδια υπουργεία(βρήκαμε ανταπόκριση) και ήδη οι Δήμοι, με επικεφαλής το Δήμο Αθηναίων έχουν πάψει να δίδουν χώρο σε ιδιώτες (π.χ. Θησείο) οι οποίοι με μια άδεια παραγωγού(πιστοποιητικό γνώσης κατασκευής διαφόρων αντικειμένων) από το υπουργείο Ανάπτυξης, ευελπιστούσαν πως θα κάνουν λιανική πώληση με σκοπό το κέρδος χωρίς τήρηση του κώδικα βιβλίων και φυσικά χωρίς την έκδοση αποδείξεων, την ίδια στιγμή που επαγγελματίες συνάδελφοί μας(οι οποίοι πωλούν τα ίδια εμπορεύματα), προσδοκούν μπας και κληρωθούν σε κάποιο πανηγύρι και αντεπεξέλθουν στις ανάγκες επιβίωσής τους.
Πιστοί στην προάσπιση των συμφερόντων των μελών μας θα προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια διασφαλίζει την νομιμότητα, παρά τις ύβρεις που δεχόμαστε από κάποιους που κάθε Κυριακή, το παίζουν χίππυς και όλα δικά τους....
Δείτε το e-mail:

Καλησπερα
κατασκευαζω βραχιολακια μονος μου και θα ηθελα να παω να τα πουλησω στο Θησειο , μου ειπανε οτι δεν χρειαζετε αδεια αν ειναι να τα πουλησω στο θησειο ,γνωριζεται εαν ειναι αληθες αυτο?
Αν οχι τι κινησεις πρεπει να κανω ετσι ωστε να μπορεσω να παω νομιμα να στηθω και να πουλαω πραγματα που κατασκευαζω μονος μου στο θησειο?

Ευχαριστω πολυ
Χατζη.........  Κυριακος

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΗΣΕΙΟ!! ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ??
ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΤΙΚΑ ΤΕΤΡΑΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΔΡΑΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ??

ΚΥΡΙΕ ΨΥΚΟ,

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΣ, ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ – ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΜΜΕΧ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΥΡΙΕ, ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ – ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ.

ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΙΔΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ», ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΟΠΩΣ ΓΛΥΠΤΑ, ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ, ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΓΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΕΤΡΑΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΕΤΕ.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΥΔΑΙΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ» ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ – ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ «ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ» Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ» ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ» ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ»!!!

ΣΑΦΩΣ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΙ «ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ» ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ»…
Π.χ. «ΡΕ ΝΙΚΟ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕΣ?? – ΟΥΤΕ ΕΓΩ! – ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΕΤΡΟ??»



ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΨΥΚΟ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ 130€ ΤΟ 4ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΩΛΕΙΤΕ ΓΙΑ 200€ ΚΟΒΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ???? ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ Φ.Π.Α. ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ????? ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΩ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΜΟΝΟ 4ΜΕΤΡΑ ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΤΕ 12ΜΕΤΡΑ?????

ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ – ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ. ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ «ΜΑΥΡΑ» ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ???

ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2013 ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ «ΧΙΠΠΥΣ» ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΝΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ «ΧΙΠΠΥΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ…

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ,

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.




ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ – ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ



Υ.Γ. ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ…



Ανώνυμος είπε...

ενώ εσείς θέλετε να μας πείτε ότι κόβετε αποδείξεις....σα δεν ντρέπεστε...πιόνα του συστήματος που σας βάζει να τρώτε ο ένας τον άλλον...ζόμπι έχετε γίνει και δεν το ξέρετε!!!μην ενοχλείστε όμως φτάνει και η ώρα σας.

Ανώνυμος είπε...

η ομαδα αυτη δεν εχει καμια σχεσει με το σωματειο χειροτεχνων καλλιτεχνων ΟΔΥΣΣΕΑΣ, οποια εινε στο θησειο με εντολη ! του πρωιν δημαρχο Κακλαμανη.
Εχουμε εμφυλιο εκει, και προβληματα με το δημο. Τωρα γιατι σας ενoxlei την υπαρξη χειροτεχνωn στο θησειο μου εινε αγνωστο. Την απαντηση που αναρτηθηκε απο αγνωστο εινε απαραδεκτη... Michel

Ανώνυμος είπε...

Απο πότε ο Χομπίστας / Καλλιτέχνης / Χειροτέχνης ρε παιδιά ειναι υποχρεωμένος να κόβει αποδείξεις; Δεν κανει εμπόριο δεν ειναι εμπορος δεν μεταπωλεί κατι έτοιμο... δεν τα παιρνει απο την κινα σε 100αδες να τα πουλάει για δηθεν χειροποίητα οπως κανουν τα μαγαζιά. Εκεινος απλως δημιουργεί και εκθετει. Και σαφως οταν του ζητηθει να πουλήσει, οταν και αν πουλήσει κατι, θα το κανει. Και σιγά το κέρδος που έχει απο κατι που για να το φτιαξει, εκτος απο κοπο και χρονο και τεχνη και ταλεντο, βαζει και λεφτα απο την τσεπη του για τα πανακριβα υλικά που οι κυριοι απο τα εν λογω μαγαζια που τους τα πουλανε, τα βαζουν 3 φορες επανω την τιμή. Δηλαδη ο καλλιτεχνης εμ και να κουραστεί, εμ και να το φτιαξει εμ και να το χαρισει ε; με χασουρα απο την τσέπη του απο τα πανακριβα υλικα τους. Για συνελθετε λιγάκι. Και στην τελική ας ισχύσει σε αυτη την παλιοχώρα αυτο που ισχύει και σε όλες τις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης για τους καλλιτέχνες / χειροτέχνες.
Αιντε γιατι εχετε χασει την μπάλα. Οπως παντα τα ισοπεδώνεται ολα... Γιαυτο με αυτες τις ηλιθιες νοοτροπιες η χωρα παει πισω αντι μπροστα και οι καλλιτεχνες της χωρας φυτοζωουν.

sugarjewelries είπε...

Εχεις απολυτο δικιο!

Ανώνυμος είπε...

θα με ενδιαφερε να στησω ενα σταντ κοντα στο ξενοδοχειο που δουλευει ενας φιλος μου, οπου θα πουλαω σπιτικη λεμοναδα και φραουλες. γνωριζετε τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω? ενδιαφερομαι μονο για το καλοκαιρι προφανως..

Ανώνυμος είπε...

στη νεα μακρη*

Unknown είπε...

εχω 2 καταστηματα στο ονομα της γυναικας μου με χειροποιητα προιοντα , ζωγραφικη σε παπουτσι και ρουχο και κοσμημα απο χαλκο και μπρουντζο , τα οποια τα κανουμε εμεις εξ'πλοκληρου. στο χαρτι της εφοριας αναφερεται υπαιθριος παγκος. ΕΡΩΤΩ εαν μπορω να βγω και να πουλησω σε παραλιες η οπουδηποτε, φυσικα παντα με δελτια αποστολης και ταμειακη μηχανη... ευχαριστω..

aqua είπε...

ο καθε κατακαυμενος αρπαζει ενα πανερι κ τη στηνει εξω απτην Ακροπολη χωρις αδεια κ χωρις ταμειακη
...νταξει ουτε στη Ζιμπαμπουε

ο παλιατζης είπε...

Θέλει ΆΝΤΕΡΑ Ο δρομος Ελληναρα

ο παλιατζης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris