" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ:Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στο Ζάππειο


 “ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ” 
Από 17 - 21/4 στο Ζάππειο
'Αλλη μια επιτυχία του Συνδικάτου μικροπωλητών.
Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου σήμερα πρώτη ημέρα  παρουσίασης και χιλιάδες κόσμου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα παραγωγών της Κρήτης οι οποίοι  πουλούν τα προϊόντα(λάδι, κρασί,τυροκομικά, μέλι παξιμάδια, πίτες) τους σε τιμές κόστους







Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 14:00 & 18:00 - 22:00.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, κ. Σταμάτης Μαλέλης, τον οποίο και ευχαριστούμε από καρδιάς.

Η έκθεση Κρητική Παράδοση συνοδεύεται και από μουσικοχορευτικά συγκροτήματα.

Η “ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ” είναι μια έκθεση με σκοπό την προβολή και προώθηση των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων υγιεινής διατροφής με ό,τι καλύτερο παράγεται στην Κρήτη - έτσι ώστε αυτά να γίνουν ακόμα περισσότερο γνωστά στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό.

Οι επισκέπτες της έκθεσης  έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλα τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Κρητική γη και θα εκτίθενται στα περίπτερα των εκθετών-παραγωγών όπως: ελαιόλαδο, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, κρασί, τσικουδιά, μέλι, γάλα, ζυμαρικά, σφακιανές πίτες, καλιτσούνια, ελιές κτλ.

 Στην προσπάθειά  μας αυτή έχουμε την υποστήριξη των Κρητικών Συλλόγων Αττικής και  η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Επιμλητηρίου Χανίων.
​​​

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris