" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΥΡΙΕ, ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ – ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ

Το δημοσιεύουμε όπως έχει αν και τα παιδιά δεν γνωρίζουν ότι η σελίδα βάσει του άρθρου 4 του καταστατικού μας  δεν αποτελεί μεμονωμένη αλλά καθολική άποψη του Φορέα μας(δείτε την παραπάνω φωτο ή καντε κλικ (ΕΔΩ!!!)
Αν νομίζουν τα παιδιά ότι φοροκλέβουμε ας μας καταγγείλουν.
Ας καταλάβουν όμως ότι έχουμε απτά στοιχεία στα χέρια μας καταγγελία στην ΕΛΑΣ από 2 συνάδελφους οι οποίοι εκδιώχτηκαν από κάποιο <<ΟΛΛΑΝΔΟ>>ο οποίος είναι και ο Γενικός κουμανταδόρος.
Επειδή εμείς υπογράφουμε επώνυμα αναμένουμε από τους λαλίστατους να υπογράψουν αυτό που αναφέρουν αλλιώς η αναφορά τους μόνο εκ του πονηρού είναι και τα κακόβουλα σχόλια επιστρέφουν στους ίδιους.
Και επειδή για εμάς προέχει η εξυπηρέτηση των μελών μας καθώς και η προάσπιση των δικαιωμάτων τους ας αφήσουν τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ( ουδόλως ασχολούμαστε) και ας ασχοληθούν λίγο με αυτούς που κρύβονται στο Πανεπιστήμιο και σπάνε χαρτζιλίκια παρέα με τους Πακιστανούς παρέμπορους.
Γιατί κύριοι εμείς είμαστε υπέρ της τέχνης, υπέρ της κληρονομιάς μας και κατά αυτών που ετσιθελικά στήνουν όπου βρουν αγοράζοντας την πρώτη ύλη από γκέτα λαθροεισαγωγέων!!!
Από τη μια δεν μας γνωρίζουν;;; και από την άλλη σπάμε μεροκάματα;;;

Ρε παιδιά, χάθηκε η μπάλα;;;
Και επειδή μας χαρακτηρίζει η δεοντολογία,
παραθέτουμε την αναφορά τους ως έχει!!!Τα συμπεράσματα όλων των αναγνωστών της σελίδας μας(όχι δικά σας).ΘΗΣΕΙΟ!! ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ??
ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΤΙΚΑ ΤΕΤΡΑΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΔΡΑΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ??

ΚΥΡΙΕ ΨΥΚΟ,

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΣ, ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ – ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΜΜΕΧ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΥΡΙΕ, ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ – ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ.

ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΙΔΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ», ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΟΠΩΣ ΓΛΥΠΤΑ, ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ, ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΓΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΕΤΡΑΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΕΤΕ.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΥΔΑΙΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ» ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ – ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ «ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ» Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ» ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ» ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ»!!!

ΣΑΦΩΣ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΙ «ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ» ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ»…
Π.χ. «ΡΕ ΝΙΚΟ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕΣ?? – ΟΥΤΕ ΕΓΩ! – ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΕΤΡΟ??»

ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΨΥΚΟ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ 130€ ΤΟ 4ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΩΛΕΙΤΕ ΓΙΑ 200€ ΚΟΒΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ???? ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ Φ.Π.Α. ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ????? ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΩ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΜΟΝΟ 4ΜΕΤΡΑ ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΤΕ 12ΜΕΤΡΑ?????

ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ – ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ. ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ «ΜΑΥΡΑ» ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ???

ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2013 ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ «ΧΙΠΠΥΣ» ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΝΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ «ΧΙΠΠΥΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ…

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ,

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.

ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ – ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Υ.Γ. ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γκετο εχει γινει το Θησειο
Αν δεν εισαι μαζι τους τρως ξυλο.
Ο Πασχαλης ξερει αλλα φοβατε

Ανώνυμος είπε...

Δεν τρωσ ξυλο στο θησειο. Ηταν απω την αρχη μια ανοιχτη αγορα για χειροτεχνες ιδιας παραγωγης. Οτι μαζευτηκε πολυ σαβουρα, δεν φταιο εγω, αλλα δεν διωξαμε ΠΟΤΕ κανεις. Μονο τσαντες, γιαλια και παπατζηδες δυσκολευτηκαμε, αλλα και παλι.
Την ανοχη υπυρξε για σχεδων 5 χρονια μονο για το σωματειο χειροτεχνων καλλιτεχνων ΟΔΥΣΣΕΑΣ, αλλα αφησαμε να ξεφυγη η κατασταση, με τα γνωστα αποτελεσματα. Μη κλαινε τωρα αυτη που δεν εισακουστηκαν της φοβους μου.
Michel ( o OLLANDOS_)
υγ, μονο εγω τρωω ξυλο, γιαουρτια, υβρεις, απειλες, δικαστηρια και προσαγωγες . ΕΛΕΟΣ

Μικροπωλητής είπε...

και οι μεν και οι δε....είστε το ίδιο, υπεύθυνοι για τη κατάντια των τίμιων μικροπωλητών,
....ΕΙΣΤΕ λαμόγια και ρουφιάνοι
....ΑΦΉΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΜΙΚΡΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Unknown είπε...

Καλό είναι να υπάρχει μια οργανωμένοι καθαρή Δύναμη για την συμβίωση όλον Μα τα νύχια και τα δόντια δεν οδηγούν πουθενά
το μόνο που τελικά πιστεύω είναι ότι Κάθε προσπάθεια οργάνωσης αποδοκιμάζετε απο εμάς που κρυβόμαστε πίσω απο την λαϊκή τέχνη - χωρίς να βλέπουμε το δάσος παρά μόνο το δέντρο Μόνο συλλογικά κερδίζουμε την αξιοπρέπεια μας τι και αν είσαι ένας χειροτέχνης το ίδιο κρύο τρως μς των πλανόδιο στην ίδια μύρα είσαι ......
τι να πω

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris