" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Τσάμπα μάγκες, στον Εμπορικό Σύλλογο Λαυρίου!! Έκλεισαν το στόμα τους στα μεγάλα trast και τα βάζουν με τους βιοπαλαιστές.

Αντιδρά ο Εμπορικός σύλλογος Λαυρίου, εκτοξεύοντας απειλές πως αν διοργανωθεί ξανά το Χριστουγεννιάτικο παζάρι  στον Κουβαρά, θα συμβούν παρατράγουδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην επιστολή τους...
<<Την προηγούμενη χρονιά οι δύο σύλλογοι κάναμε μεγάλη προσπάθεια ώστε τελευταία στιγμή να αποφύγουμε απρόβλεπτες καταστάσεις. Αυτή την χρονιά δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για ότι προκύψει αν επαναληφθούν οι ως άνω παρανομίες, & γιατί δεν μπορούμε & γιατί κάθε άλλο παρά θέλουμε.>>
Αυτοί οι τσάμπα-μάγκες ποιούς απειλούν;
Τους βιοπαλαιστές μικροπωλητές;;;
(Μάλλον δεν θυμούνται οι άσχετοι, ότι οι κάτοικοι σταμάτησαν τις καταλήψεις στο συγκεκριμένο τμήμα της Ε.Ο.Σουνίου-Λαυρίου, όταν συνέβαιναν τα γεγονότα για την χωματερή, για να μπορέσουμε να εργαστούμε, εκείνες τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων )
Ο λαός αποφασίζει κύριοι!!!
Που ήταν η διοίκησή σας όταν φτιάχτηκαν τα μεγάλα trast στο λιμάνι του Λαυρίου;;;
Α ρε κακόμοιρο προεδρείο!!!
Όλο το καταναλωτικό κοινό του Λαυρίου, 
Λυπάτε...για την κατάντια σας!!!
Δείτε την κατάπτυστη επιστολή τους( προς το Δήμαρχο Σαρωνικού), ως έχει:
Θέμα:  “Χριστουγεννιάτικη Αγορά Κουβαρά”

Κύριε Δήμαρχε,

Σας είναι ήδη γνωστό από επανειλημμένες προσωπικές επικοινωνίες τόσο με αντιπροσωπία του δικού μας συλλόγου όσο & του αντίστοιχου της Κερατέας, ότι ο εμπορικός κόσμος των Δήμων Λαυρεωτικής & Σαρωνικού καθώς & της ευρύτερης περιοχής είναι σαν ένα καζάνι που βράζει & έτοιμο να εκραγεί.

Το οικονομικό περιβάλλον, η ανικανότητα αυτών που έχουν αναλάβει τουλάχιστον μέχρι σήμερα της τύχες της πατρίδος μας έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό περιβάλλον που αν εκραγεί θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Κάθε μήνα μετράμε δεκάδες λουκέτα συναδέλφων στους δύο Καλλικρατικούς Δήμους Λαυρεωτικής & Σαρωνικού & όσοι ακόμα υπάρχουν σε μεγάλο ποσοστό βρίσκονται σε αδυναμία να καλύψουν ακόμα & πάγιες υποχρεώσεις όπως ενοίκια, ασφαλιστικές εισφορές, επιταγές & φόρους-χαράτσια.

Την κατάσταση αυτή πολλαπλασιάζει το παραεμπόριο κάθε μορφής από λαθρομετανάστες & όχι μόνο με μια πολιτεία ανύπαρκτη που μας «σπρώχνει» θα έλεγε κανείς συνειδητά να «πάρουμε το νόμο στα χέρια μας».

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τουλάχιστον οι Δημοτικές τοπικές διοικήσεις είναι οι φυσικοί μας σύμμαχοι σε αυτόν τον αγώνα, στην κυριολεξία, επιβίωσης. Η χριστουγενιάτικη & Πασχαλινή περίοδος είναι μια ευκαιρία για να ανασάνει η τοπική οικονομία.

Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Σαρωνικού με την εντελώς παράνομη “Χριστουγεννιάτικη & Πασχαλινή Αγορά Κουβαρά” στερεί αυτή την ανάσα από όλη την τοπική οικονομία με ανυπολόγιστες συνέπειες για την κοινωνική συνοχή.

Την προηγούμενη χρονιά οι δύο σύλλογοι κάναμε μεγάλη προσπάθεια ώστε τελευταία στιγμή να αποφύγουμε απρόβλεπτες καταστάσεις. Αυτή την χρονιά δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για ότι προκύψει αν επαναληφθούν οι ως άνω παρανομίες, & γιατί δεν μπορούμε & γιατί κάθε άλλο παρά θέλουμε.

Με εντολή Διοίκησης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ζαχαρίας Πελέκης

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ

Απόστολος Παμφίλης


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris