" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Κοζάνης.


Κανονικά λειτούργησαν όλα στην εμποροπανήγυρη της Κοζάνης. 
Μηδενισμός του παραεμπορίου
ΝΕΑ - Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ
Με μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη ετήσια εμποροπανήγυρη της Κοζάνης. Πλήθος πολιτών της περιοχής, και όχι μόνο, επισκέφτηκαν το «Νιάημερο»,  όπου όλα λειτούργησαν ομαλά χάρη στους ξεκάθαρους όρους και τις διαδικασίες συμμετοχής των εμπόρων-επαγγελματιών, καθώς και στην καλή συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου, της Δημοτικής Αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ..

Στην φετινή εμποροπανήγυρη πατάχθηκε απόλυτα το λαθρεμπόριο χάρη στις σωστές ενέργειες των υπηρεσιών του δήμου, γεγονός που πιστοποιείται και από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ, καθώς δεν εισήλθε κανείς έμπορος χωρίς άδεια στο πανηγύρι.

Στην ομαλή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης συνετέλεσαν και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης, καθώς και οι υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου, υπό τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παναγιώτη Αποστολίδη, λύνοντας όλα τα λειτουργικά ζητήματα και διατηρώντας τον χώρο καθαρό και μετά το πέρας του πανηγυριού.

Η καλή διαμόρφωση του χώρου και κυρίως η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, έκαναν την φετινή εμποροπανήγυρη άκρως επιτυχημένη από όλες τις απόψεις, κόντρα στην οικονομική κρίση και την κακή διάθεση που έχουν οι πολίτες λόγω της κατάστασης στη χώρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris