" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ξεκίνησε η Εμποροπανήγυρη Ναυπάκτου


Βελτιωμένη η εικόνα των παζαριών φέτος-Θηλιά στο παραεμπόριο τα ασφυκτικά μέτρα ασφάλειας.

Ιδιαίτερη προβολή στους ντόπιους παραγωγούς από τον δήμο Ναυπακτίας.

Ταγνωστά μας παζάρια,ξεκίνησαν και φέτος στη Ναύπακτο,ανήμερα της γιορτής της πόλης,του προστάτη της Άη-Δημήτρη. Με την πρώτη ματιά φτάνοντας κανείς στο χώρο των παζαριών διακρίνει μια τάξη,μια σειρά ως προς το στήσιμο σε σχέση μετα προηγούμενα χρόνια,αποτέλεσμα της σωστής φέτος όπως δείχνει προετοιμασίας από την πλευρά της δημοτικής αρχής. Μάλιστα, γι’αυτό το λόγο και δίνοντας έμφαση στην ντόπια παραγωγή και στους επαγγελματίες,η είσοδος των παζαριών στη δεξιά πλευρά του δρόμου οδήμος κατασκεύασε ομοιόμορφα κιόσκια στα οποία οι ντόπιοι παραγωγοί μας,εκθέτουςν τα προιόντα τους.

Το φαινόμενο με το παραεμπόριο (άλλες χρονιές) έξω ακριβώς από την είσοδο των παζαριών λείπει,υπάρχει ισχυρή αστυνομική φρούρηση αλλά και ιδιωτική ασφάλεια,ενώ και οι άνδρες του λιμενικού σώματος επί ποδός επιτηρούν από την πλευρά τους το χώρο ευθύνης τους.

Σίγουρα είναι πιο πολιτισμένη η εικόνα η οποία αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει θέληση για έργο ,όλα γίνονται.Σήμερα πρώτη μέρα επισκέφθηκαν  τα παζάρια ο αστυνομικός δ/ντής Αιτωλίας κ. Αποστολόπουλος συνοδεία του δ/κτή του αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου κ. Κακούση και του δ/κτή της τροχαίας κ.Ράμμου προκειμένου να διαπιστωθεί και από τον ίδιο τα μέτρα φύλαξης και προστασίας από μέρους της υπηρεσίας.Και πράγματι όπως αναφέραμε φέτος έδειξε ότι κάτι έχει αλλάξει (προς το καλύτερο) ως προς τον τομέα της επιτήρησης,ασφάλειας αλλά και σχεδιασμού στησίματος των εγκαταστάσεων.

Επίσης σήμερα πρώτη ημέρα εθιμοτυπικά,επισκέπτης ήταν και ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Μπουλές συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ.Σταυρόπουλο,Καρκατσούλη και Ζιαμπάρα.

Ας ελπίσουμε ότι η καλή πρώτη εικόνα που αποκομίσαμε από τον χώρο των παζαριών θα συνεχιστεί και όλες τις υπόλοιπες ημέρες.
(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ nafpaktianews)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris