" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ενιαίο ευρωπαϊκό φορολογικό σύστημα ζητά ο Μίχαλος


Την ανάγκη να καθιερωθεί ενιαίο ευρωπαϊκό φορολογικό σύστημα και ενιαίες ρυθμίσεις για την αγορά εργασίας, καθώς και να ληφθούν άμεσα μέτρα για την ενίσχυση της ρευστότητας τόνισε... ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, κατά τη διάρκεια τόσο του Συνεδρίου του Ευρωεπιμελητηρίου “EU Actions For Business” όσο και της Γενικής Συνέλευσης του Ευρωεπιμελητηρίου, που πραγματοποιήθηκαν στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Μίχαλος υπογράμισε ότι πρέπει να υπάρξει ένα ενιαίο ευρωπαϊκό φορολογικό σύστημα, καθώς οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και ιδιαίτερα εκείνες των χωρών του νότου έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από τις σκληρές επιπτώσεις της κρίσης και έναν ισχυρό ανταγωνισμό από άλλες ευρωπαϊκές χώρες με χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές.

«Σε μια οικονομική ένωση, όπως η Ευρωπαϊκή, οι πολιτικές θα πρέπει να προσανατολίζονται προς την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Οι μεγάλες διαφορές των φορολογικών συντελεστών που ισχύουν στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. αποτελούν τροχοπέδη για τη βιωσιμότητα του συστήματος και δημιουργούν ανισορροπίες, δεν διασφαλίζουν την ικανότητα προσαρμογής σε αναταράξεις και συμμετοχής στον ανταγωνισμό και δίνουν τη δυνατότητα σε μία ευρωπαϊκή χώρα να προσελκύει με αθέμιτο τρόπο επιχειρήσεις άλλων ευρωπαϊκών χωρών» δήλωσε σχετικά ο κ. Μίχαλος.
metrogreece.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris