" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ο Κώστας Μακεδόνας LIVE στη ΠΑΙΑΝΙΑ

«Πανηγύρι Αγίου Αθανασίου»
από 1 και 2 Μαΐου στην Παιανία
Ένα εορταστικό διήμερο διοργανώνει ο Δήμος Παιανίας την 1η και 2 Μαΐου 2010, με την ευκαιρία του εορτασμού του πολιούχου της πόλης, Αγίου Αθανασίου, στις 2 Μαΐου. Οι γιορτές θα έχουν διάρκεια δύο ημερών.
Οι γιορτές του Αγίου Αθανασίου που διοργανώνει ο Δήμος Παιανίας με τη συμμετοχή των πολιτιστικών φορέων της περιοχής, περιλαμβάνουν πλήθος  εκδηλώσεων για όλες τις προτιμήσεις και ηλικίες. Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται επισκέψεις σε Μουσεία, εκθέσεις, χορευτικές παραστάσεις,  δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, συναυλίες με αγαπημένους και δημοφιλείς τραγουδιστές.
Οι εορτασμοί περιλαμβάνουν την 1η Μαΐου παραδοσιακό γλέντι με την Νάντια Καραγιάννη στη πλατεία Δημοσθένους και κορυφώνονται στις 2 Μαΐου  με τη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.
 Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 
Στην επιστολή του προς τους κατοίκους της Παιανίας ο Δήμαρχος  κ. Δημήτρης Γ. Δάβαρης αναφέρει:

Συμπολίτισσες, Συμπολίτες, Φίλοι και Φίλες

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά!

Πιο γρήγορα από κάθε φορά ήρθε και πάλι φέτος η γιορτή του πολιούχου μας Αγίου Αθανάσιου.

Όλοι μας αναρωτιόμαστε τι θα μας φέρει το μέλλον στις δύσκολες μέρες που ζούμε.
Εμείς λοιπόν φέτος θα γιορτάσουμε με τη σκέψη μας στο παρελθόν για να αντλήσουμε δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον μας.
Θα αφιερώσουμε το φετινό μας πανηγύρι στους πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους της πόλης μας που με πολύ κόπο και μεράκι αλλά και αγάπη διατηρούν στη μνήμη μας ζωντανή την ιστορία της πατρίδας μας και του τόπου μας.
Ας αξιοποιήσουμε αυτά που κληρονομήσαμε αντικρίζοντας το παρελθόν μας με περίσκεψη και αισιοδοξία. Ας διδαχθούμε από την ιστορία μας και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα ξεπεράσουμε τη δύσκολη περίοδο που περνάμε.

Σας εύχομαι Καλή  Υγεία και Καλή διασκέδαση.

Δημήτρης Γ. Δάβαρης
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris