" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Εύσημα στη δημοτική αστυνομία του Δήμου Αθηναίων

Αξίζει τα εύσημά μας η στάση της δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων στο πανηγύρι του Αγίου Θωμά στο Γουδί η οποία σε συνεργασία με την αστυνομία κατάφερε να περιθωριοποιήσει τους παρέμπορους αφρικανικής καταγωγής οι οποίοι εκβιαστικά ήθελαν να τοποθετούν εμπορεύματα στις εισόδους της Πανήγυρης(χωρίς παραστατικά και χωρίς από το νόμο κατοχή των απαιτούμενων αδειών).Η δημοτική αστυνομία προχώρησε επίσης σε κατάσχεση εμπορευμάτων.
Το έργο της δημοτικής αστυνομίας ενισχύθηκε στον υπέρτατο βαθμό από την τοποθέτηση εκ μέρους μας υπηρεσίας φύλαξης και περιφρούρησης του χώρου εγκατάστασής μας.
Το πανηγύρι του Αγίου Θωμά στο Γουδί χαρακτηρίστηκε από όλους τους προσκυνητές ως πολύ λειτουργικό και επικροτήθηκε από όλους η μεταφορά επί της οδού Μ.Ασίας.
Για εμάς ήταν κάτι το αναμενόμενο και αξίζουν τα εύσημά μας εκτός από τους δημοτικούς αστυνομικούς και το αντίστοιχο τμήμα προσόδων του Δήμου Αθηναίων το οποίο βοήθησε με την σωστή γραμμογράφηση των θέσεων(υπαρκτοί διάδρομοι ανάμεσα στους πάγκους-ελεύθεροι οι κάθετοι δρόμοι για διέλευση των οχημάτων).
 Τονίζουμε δε πως η παρουσία του κόσμου κατά την περιφορά της εικόνας(έγινε χτες το πρωί ημέρα Κυριακή και ώρα 10:45) ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris