" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Από καρδιάς και προς αποφυγή ερμηνειών

Mε αφορμή το τηλεφώνημα που λάβαμε από τον κ. Βλάχο Χρήστο, υπεύθυνο  στο Δήμο Ελληνικού για θέματα του εμπορίου, σχετικά με το  δημοσιευθέν άρθρο μας την Τρίτη 30-03 και ώρα 7:15 μ.μ. με τον τίτλο ΄΄Επεισοδιακή η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου στα Σούρμενα΄΄, εξηγούμε ότι σκοπός του άρθρου μας δεν ήταν να θίξει την κλήρωση ή τον τρόπο κλήρωσης που έγινε από το Δήμο Ελληνικού. Άλλωστε ο Δήμος εφήρμοσε και σωστά το Νόμο 3769/άρθρο 16 περί κληρώσεως των θέσεων.
Το γεγονός περί αντεκλήσεων κ.τ.λ. σαφώς και συνέβη μεταξύ κάποιων συναδέλφων, κατόπιν της κλήρωσης και περί τις 14:00, σε καφετέρια εκτός Δήμου(κατόπιν συζήτησης για το ποιός πήρε ποιά θέση-για την κατάργηση της κλήρωσης-για το εαν κάποιος προσκόμμισε παραπάνω δικαιολογητικά κ.τ.λ.)
Η επίσημη ιστοσελίδας μας δεν είχε ως σκοπό της να θίξει την διαδικασία του Δήμου, η οποία έγινε δυνάμει των Νόμων που διέπουν το υπαίθριο εμπόριο και δεν χωράει αμφιβολία περί τούτου.
Βέβαια εαν δεν ήταν και ο κύριος Βλάχος Χρήστος, ορθά, να μας επισημάνει τα λάθη μας, τότε το σχετικό προαναφερόμενο άρθρο μας θα αιωρείτο μετέωρο, με δυσνόητες ερμηνείες(έννοιες).
Από καρδιάς και τηρώντας την δεοντολογία ζητούμε συγνώμη γαι ένα άρθρο που δεν γράφτηκε για να θίξει ένα Δήμο και ιδιαίτερα το Δήμο Ελληνικού, που μάχεται για τα δίκαια των πολιτών του και δίδει σε εμάς χώρο εργασίας τις ημέρες της τιμητικής Πανήγυρης του Αγίου Θωμά.
Όσο αναφορά την κλήρωση, σαφώς και πρέπει να καταργηθεί.
~Δεν νοείται ελεύθερος επαγγελματίας με βιβλία Β΄ Κατηγορίας να κληρώνεται εαν θα δουλέψει.
Εαν είναι σωστό το μέτρο, τότε να πληρώνουμε με κλήρωση τον ΟΑΕΕ και με κλήρωση τους φόρους. Ή ας κληρωθούμε μια βδομάδα ως υπουργοί, ως διευθυντές ΔΕΚΟ κ.τ.λ.
Κυκλική κλήρωση για όλους!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris