" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Αξίζουν των ευσήμων μας

Συνεργεία του Δήμου Αθηναίων γραμμογράφησαν σήμερα το πρωί το Πανηγύρι ενόψει της θρησκευτικής εορτής  του Αγίου Γεωργίου, στον Κολωνό(οδό Πλάτωνος), το οποίο θα λάβει χώρα στις 22 και 23 του τρέχοντος μήνα  και παρατηρήθηκε εκ μέρους μας (κάτι το οποίο και επεσημαίνουμε) η σωστή οριοθέτηση του Πανηγυριού, με τακτές αποστάσεις όπου είναι αναγκαίες και υπαρκτούς διαδρόμους για την διέλευση των κατοίκων.
Παρατηρείται από όλους ότι κάτι το όμορφο δημιουργείται στο Δήμο Αθηναίων, μιας και υπάρχει άψογη συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων(Δήμος, Σωματεία).
Επειδή η θέση μας αυτή μας δίνει και ένα δυνατό όπλο, αυτό της επικοινωνίας με τους επισκέπτες της σελίδας μας, πρέπον θα ήταν τηρώντας την δεοντολογία, να τονίσουμε και να επικροτήσουμε τη στάση τόσο της διεύθυνσης του τμήματος προσόδων, με επικεφαλή τον κ. Σταυριανίδη Ευστάθιο, όσο και του Αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων κ. Βαφειάδη Νικόλαο, οι οποίοι ως αρμόδιοι και υπεύθυνοι της εκδόσεως των αδειών μας, συντελούν στην καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris