" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Μόνο ο AL HALI HASAN τρώει στην Ελλάδα του σήμερα

Κληρώνει σήμερα το λαϊκό λαχείο στην Αργυρούπολη, ενόψει του Πανηγυριού του Αγίου Γεωργίου.
Επίσης κλήρωση θα πραγματοποιηθεί και στις 11:00 π.μ. στον Δήμο της Αθήνας(κτίριο επί της Λιοσίων) για επόμενα πανηγύρια που διεξάγονται στα όριά του.
Για άλλη μια φορά στον κουβά και δυστυχώς η κλήρωση θα βγάλει AL HALI HASAN.
Τυχερός ο HASAN μιας και διαμένει σε σπίτι με άλλους 10 ομοεθνείς του και έτσι θα μοιραστούν οι δουλειές τους.
Αναλυτικότερα:
Ο HASAN(ή ελληνιστί ΒΑΓΓΕΛΗΣ) θα πάει στο πανηγύρι που κληρώθηκε και τα άλλα μέλη της παρέας του θα λάβουν δράση αλλού, κυκλικά και με κλήρωση. Ένας στα φανάρια(πλύσιμο τζαμιών θέλει δεν θέλει ο αυτοκινητιστής), άλλο θα πουλάει σπλατς έξω από το μουσείο της Ακρόπολης, άλλος λουλούδια σε διασταυρώσεις(τα πιο πολλά κλεμμένα από νεκροταφεία), άλλος θα φορτώσει στον ώμο του 100 ζώνες όλων των διαστάσεων συνοδευόμενες με αθλητικές κάλτσες και θα περιφέρεται από καφενείο σε καφενείο, άλλος με 300 cds πάνω του θα διαφημίζει σε όλες τις καφετέριες τα τελευταία hits(θα έχει και τσόντα-Τζούλια), άλλος θα πάει στην western union να στείλει χρήματα στους γονείς στη πατρίδα και εαν ξεχάσαμε κάποιον ε τότε αυτός θα μείνει σπίτι να μαγειρέψει!!
Ο κακομοίρης ο ελληνάκος μικροπωλητής που δεν θα κληρωθεί θα πάει σπίτι του και θα πει ψέματα στο παιδί του, πως δεν χρειάζεται να κάνει ιδιαίτερα στα αγγλικά γιατί κατά την κρίση του, το παιδί του είναι πανέξυπνο και <<τα πιάνει>> από την τηλεόραση.
Και επειδή η καλοσυνάτη γυναίκα του(μιας και το ψυγείο καταναλώνει ρεύμα παρότι άδειο) θα τον ρωτήσει:
-Αντρούλη μου τι να μαγειρέψω σήμερα;
αυτός ως συνήθως θα απαντήσει:
-Δεν πεινάω ρε γυναίκα. Έφαγα έξω.
Δυστυχώς αυτό συμβαίνει με τον Νόμο-ντροπή 3769/2009(κλήρωση των θέσεων εργασίας μας).
Γινόμαστε γραφικοί διεκδικώντας το δικαίωμα εργασίας για να μπορούν και τα παιδιά μας να κάνουν αγγλικά και να ...τρώμε σπίτι μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris