" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΕΛΛΑΣ!! Ο παράδεισος των άλλων

Περπατώντας στην οδό Κρυστάλλη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βλέπεις τα ‘ενοικιάζεται’ το ένα δίπλα στο άλλο, να σου θυμίζουν ότι κάποτε σε αυτόν τον δρόμο άνθιζε το εμπόριο…
Συνεχίζοντας τη Φιλίππου, μια από τα ίδια…
Η μεσαία τάξη βρίσκεται σε διωγμό.
Μετά από λίγη ώρα, κατηφορίζεις και κάνεις μια στάση για καφέ στην παραλία. Ο ήλιος ζεσταίνει τα πρόσωπα των θαμώνων αλλά όχι και τις τσέπες τους.
Δίνεις την παραγγελία και πριν καλά καλά βολευτείς στην καρέκλα σου, αρχίζουν οι επισκέψεις: ντιβιντι, σι ντι, ρολόγια, πορτοφόλια, κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και όλα τα καλά που προσφέρουν οι μετανάστες –νόμιμοι ή μη- στους …πελάτες χωρίς φυσικά ΑΠΟΔΕΙΞΗ.


Χωρίς να αποδίδουν ΦΠΑ κύριε Παπανδρέου, όπως κάνουν τα μαγαζιά των Ελλήνων πολιτών – και των νόμιμων μεταναστών - που και απόδειξη κόβουν και ΦΠΑ αποδίδουν.
Κάθε δύο λεπτά, νάσου και ένας μετανάστης με την πραμάτεια του!
Αγανακτισμένος πίνεις γρήγορα τον καφέ σου και σηκώνεσαι και φεύγεις…
Για να ηρεμήσεις, κάνεις μια βόλτα με το κορίτσι σου στην Αγία Σοφίας για να δει τις βιτρίνες και ίσως μπει και σε κανένα κατάστημα να αγοράσει κάτι .
Ανεβαίνοντας όμως, συνειδητοποιείς ότι το πεζοδρόμιο το έχουν καταλάβει υπαίθρια παράνομα καταστήματα άλλων μεταναστών: πάνω σε κασόνια ανοιχτές βαλίτσες με γυαλιά ηλίου, ρολόγια, τσάντες, πορτοφόλια, σκουλαρίκια και άλλα καλούδια ….ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
‘Μπαμπά να η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια! Να και η Τζούλια μπαμπά δίπλα της που είδαμε στην εκπομπή της Τατιάνας’ λέει η μικρή στον πατέρα της που χαζεύει τα ντιβιντί στο υπαίθριο κατάστημα!
Με πέντε ευρώ τα έχεις όλα και χωρίς απόδειξη!
Σε λίγο καιρό, θα τους δούμε να πουλάνε και ψυγεία, πλυντήρια και κουζίνες σε…χωράφια, χωρίς απόδειξη!!
Να σου και οι ΡΑΜΠΟ της εφορίας να βγαίνουν από έναν κακομοίρη ΝΟΜΙΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. Τον έκαναν φύλο και φτερό για να δουν αν όλα βαίνουν καλώς και αποδίδεται ο φόρος στο κράτος. Και έξω το παραεμπόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να κάνει πάρτι!
Αυτή είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα που αδιαφορεί για τους Έλληνες πολίτες, για τους Έλληνες φορολογούμενους και νοιάζεται μόνο για τους …άλλους.
Τους αφήνει να μπουν χωρίς έλεγχο, τους ταΐζει, τους ποτίζει, τους δίνει δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη και μετά τους αφήνει ελεύθερους να εμπορεύονται χωρίς να αποδίδουν τίποτα στο κράτος!
Κάτι σαν ένα Διεθνές Νομισματικό Ταμείο του…Πεζοδρομίου!
Είναι η σύγχρονη Ελλάδα των Σοσιαλιστών: των μεγαλοδημοσιογράφων, των μεγαλοεργολάβων, των μεταναστών, των λαθρομεταναστών, του Δ.Ν.Τ. της Μέρκελ, του Σαρκοζί, των υποβρυχίων που γέρνουν, των λαμόγιων, της Ζήμενς, των Καρτέλ, των…
Ελλάδα του Γιώργου Παπανδρέου : ο παράδεισος των ΑΛΛΩΝ…

Αναστάσιος Καζαντζίδης


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/04/blog-post_5001.html#ixzz0kyDAIRtr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris