" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Συνδικάτο Σωματείων υπαιθρίων πωλητών Ελλάδος ευχαριστεί θερμά τόσο τον Γ.Γραμματέα του υπουργείου εμπορίου κ. Κομνηνό Στέφανο, όσο και την ίδια την υπουργό Ανάπτυξης κ. Κατσέλη Λούκα, η οποία δια αντιπροσώπων της ενδιαφέρθηκε άμεσα για τα μείζονα θέματα που απασχολούν το κλάδο μας, στην προγραμματισμένη σημερινή σύσκεψη στο γραφείο του Γ.Γραμματέα με θέματα αποκλειστικά περί του υπαιθρίου εμπορίου.
Οι αντιπροσωπείες των δυο δευτεροβάθμιων φορέων μας, έθεσαν επί τάπητος τα αιτήματα που μας απασχολούν με κύριο αυτό της κατάργησης της κλήρωσης των θέσεων εργασίας μας.
Αξιοσημείωτο είναι πως στα τόσα χρόνια συνδικαλιστικής μας δράσης για πρώτη φορά γινόμαστε δεκτοί από την κορυφή του υπουργείου εμπορίου εν αντιθέσει με τις προσσπάθειες που κάναμε στο παρελθόν, τόσο επί υπουργείας κ. Παπαθανασίου όσο και επί αυτής του κ. Βλάχου.
Επειδή στη σημερινή εποχή είναι δύσκολο να ευχαριστείς κάποιους, εμείς με γνώμονά μας τά άρθρα που διέπουν το καταστατικό μας ευχαριστούμε από καρδιάς την διοίκηση του υπουργείου εμπορίου, για την φιλοξενία και ευελπιστούμε σε ένα διαρκή υγιή και γόνιμο διάλογο για την τροποποίηση διατάξεων ή και άρθρων που διέπουν το υπαίθριο εμπόριο σε μια κοινή προσπάθεια τόσο καλυτέρευσης των συνθηκών εργασίας μας όσο και εξυγίανσης του χώρου.
Για τους ως άνω λόγους και κατόπιν της δημοσιοποίησης των αιτημάτων μας στην διοίκηση του υπουργείου εμπορίου αναστέλλεται η προγραμματισμένη πορεία διαμαρτυρίας για την Τετάρτη 14 Απριλίου, στο υπουργείο εμπορίου στη Κάνιγγος. 
Επειδή η δεοντολογία το ορίζει και η αξιοπρέπειά μας ως ενεργοί έντιμοι έλληνες πολίτες, ζητούμε την ειλικρινή μας συγνώμη για την έγγραφη επίθεση που δέχτηκε προ διμήνου, ο διοικητικός παράγοντας του υπουργείου εμπορίου κ. Χαϊμαντάς , από λάθος εκτίμηση μέλους του διοικητικού μας συμβουλίου.
 Γραφείο Γραμματείας Ε.Σ.Σ.Υ.Π.Ε.
Αριθ. πρωτ. εξερ. 23/12-04-2010

Ο Πρόεδρος                   Ο Γ.Γραμματέας
Μέλλος Σταμάτης        Ψύκος Δημήτρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris