Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ε ρε κούνια που σας κούναγε και γίνατε κουνιστοί.

Όλο  κλαίνε τα  λαμογάκια, που μόνο κακό σπέρνουν στο χώρο μας.
Αυτοί οι δειλοί που καταγγέλλουν υπαλλήλους που κάνουν καλά τη δουλειά τους και θέλουν να λένε πως είναι πρόεδροι σε Σωματειάκια.
Αυτοί οι ανάξιοι οι οποίοι ούτε επαγγελματική στέγη δεν έχουν και τυπώνουν καρτούλες έγχρωμες τρικολόρ, με την ιδιότητα του συνδικαλιστή(βρε ουστ !!!!).

Εμείς ως Συνδικάτο για να προστατεύσουμε τα εκατοντάδες μέλη μας, με γνώμονά μας το δίκαιο και τα συμφέροντα των μελών μας, προχωρήσαμε σήμερα το πρωί σε σοβαρές καταγγελίες κατά έξι προσώπων(οι 3 εξ αυτών είχαν στήσει το όλο εγχείρημα  κατά των υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων) τα οποία εμπλέκονται σε ένοχες πράξεις, με δόλο, συνάμα δε για συκοφαντική δυσφήμιση.
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια θα δούμε ποιος από αυτούς θα μπορεί να μας αντικρίσει στα μάτια..
Το μόνο βέβαια είναι ότι μετά τα μαύρα γεγονότα (στην Αθήνα) της Παρασκευής 04 Απριλίου, κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν πέρασε την πόρτα του δημαρχιακού μεγάρου Αθήνας, να ενδιαφερθεί για το εάν και ποια μέλη από το Σωματειάκι του, έχουν κληρωθεί.
Ένας περίεργος σήμερα , παρέμπορος λιανοπωλητής σουβλακιών(τον πήραμε τηλέφωνο και τον ξεχε..)έτυχε να πάρει μπροστά μας τηλέφωνο υπάλληλο του Δήμου, ρωτώντας τον εάν θα αλλάξει η κλήρωση(Επακριβώς; Να έρθω να αντιγράψω τα ονόματα ή θα αλλάξει η κλήρωση;).
Ε ρε κούνια που σας κούναγε και γίνατε κουνιστοί.