" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ένα πασχαλινό παζάρι για καλό σκοπό.

Μέσα στις μετακινήσεις μας στην πόλη, ενόψει και των ημερών του Πάσχα, το Ανοιχτό Πρόγραμμα «Διάβαση» μας καλεί να κάνουμε μια στάση.

Στη Στοά Κοραή (στάση μετρό: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 από τις 11.00 έως τις 21.00 και το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 από τις 11.00 έως τις 19.00 θα λειτουργήσει Πασχαλινό Παζάρι.

Τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ανοιχτού Προγράμματος - ένα πολλών φάσεων πρόγραμμα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης σε ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειές τους.

Αυτές τις άγιες ημέρες ο καθένας μας πρέπει να βοηθήσει, απλώνοντας χέρι στήριξης. 

Στάση, λοιπόν, στην πλατεία Συντάγματος, όπου θα βρείτε χειροποίητα δώρα, λαμπάδες και πασχαλινά γλυκά φτιαγμένα από τις δημιουργικές ομάδες του προγράμματος.

Ο χώρος, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτελεί ευγενική χορηγία της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η σπουδαία δράση του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ 

Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ λειτουργεί από το 1990 και είναι ένα από τα πολυφασικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Είναι πρόγραμμα εξωτερικής παρακολούθησης (μη διαμονής) στο κέντρο της Αθήνας.

Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής. 

Απευθύνεται σε νεαρούς ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, άτομα που κάνουν πειραματική / περιστασιακή χρήση και στα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι οι εξής:

Ψυχική απεξάρτηση, Ατομική και ομαδική συμβουλευτική, Εκπαιδευτική συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός, Επαγγελματική κατάρτιση, Επαγγελματική συμβουλευτική, Αθλητικές και δημιουργικές ομάδες, Οικογενειακή συμβουλευτική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris