" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ρέθυμνο: Πασχαλινό παζάρι από «το χαμόγελο του παιδιού»

Τεράστια είναι η ανταπόκριση των Ρεθυμνιωτών στο κάλεσμα του “χαμόγελου του παιδιού” που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην πόλη και παρουσιάζει τις ευφάνταστες δημιουργίες των εθελοντών του, ενόψει των εορταστικών ημερών του Πάσχα.

Άλλωστε, σκοπός της επίσκεψης στο Ρέθυμνο είναι η άμεση επαφή με τους κατοίκους της πόλης και η ενημέρωσή τους για τις δράσεις του οργανισμού, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν -σε προσιτές τιμές- αναμνηστικά είδη με το σήμα του οργανισμού, ενισχύοντας έτσι το έργο του.

Ειδικότερα, κοντά στους πολυάριθμους φίλους του στο Ρέθυμνο βρέθηκε φέτος “το χαμόγελο του παιδιού” με ένα χαρούμενο και φιλόξενο πασχαλινό  παζάρι, το οποίο στήθηκε στην είσοδο του δημαρχείου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και αύριο στις 9 το βράδυ.
Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των εθελοντικών δημιουργικών εργαστηρίων έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη, περίσσια δημιουργικότητα και φαντασία, χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, κατασκευές διακόσμησης, αλλά και πασχαλινά δώρα για μικρούς και μεγάλους. Μάλιστα οι επισκέπτες της κινητής μονάδας στήριξης και ενημέρωσης του οργανισμού μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας έτσι τις δράσεις του οργανισμού, χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!
Ο οργανισμός “το χαμόγελο του παιδιού” με τη σημαντική στήριξη των φίλων του σε όλη τη χώρα, μπορεί και μοιράζει το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται στη χώρα, μέσα από δράσεις που έχουν στόχο τη φροντίδα και την προστασία τους.
Άλλωστε, “το χαμόγελο του παιδιού” είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ’ αυτό και στα λόγια. Το πρώτο εξάμηνο του 2013 στήριξε πάνω από 30 χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους, παρέχοντας κάλυψη σε πρωτογενείς ανάγκες καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη.
Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη. Μέσα από τον οργανισμό “το χαμόγελο του παιδιού” και με τη βοήθεια εργαζομένων και εκατοντάδων εθελοντών, υποστηρίζονται 365 ημέρες το χρόνο δεκάδες δράσεις για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και της ψυχικής υγείας, αλλά και της ασφάλειας χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα που βρίσκονται σε κίνδυνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris