" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Εν Αθήναις.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
ΗΜΕΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ  ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ  ΕΜΠΟΡΙΟ
(Εν Αθήναις)

Αναλυτικά:
Χτες ημέρα Παρασκευή 04 Απριλίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. έλαβε χώρα στο Δήμο Αθηναίων ηλεκτρονική δημόσια κλήρωση για τα 38 πανηγύρια που τελούνται στα όρια δικαιοδοσίας του.
Λίγα λεπτά πριν την τέλεση αυτής πραγματοποιήθηκε εικονική ηλεκτρονική κλήρωση σε δυο πανηγύρια τυχαίας σειράς(η επιλογή αυτών έγινε δια βοής από παρευρισκόμενους συνάδελφους) για να φανεί η ορθή λειτουργία του προγράμματος επιλογής των θέσεων εργασίας μας για τα πανηγύρια.
Ενώ η όλη διεργασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης ολοκληρωνόταν κανονικά και δυο υπάλληλοι του αρμόδιου τμήματος έκδοσης αδειών ξεκίνησαν να αναρτούν(τοιχοκόλληση) σε σειρά τους πίνακες των κληρωθέντων και σε περίοπτη θέση στο διάδρομο του 3ου ορόφου του δημαρχιακού μεγάρου(Λιοσίων 122) , αίφνης εισχωρούν στο αρμόδιο τμήμα τελών κοινοχρήστων χώρων, αρκετά άτομα με πολιτική περιβολή-αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΓΑΔΑ,-οι οποίοι απομάκρυναν τους υπαλλήλους από τα κομπιούτερ της υπηρεσίας τους και ανέλαβαν δράση ανάλυσης του προγράμματος ηλεκτρονικής κλήρωσης κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας για ανορθόδοξο και <<πειραγμένο>> πρόγραμμα, αφού είχε προηγηθεί καταγγελία στα αρμόδια εισαγγελικά όργανα.
Κάποιοι εξ αυτών ζήτησαν τις αιτήσεις, για συμμετοχή στη διαδικασία κλήρωσης των ενδιαφερόμενων συναδέλφων, αναλύοντας  δειγματοληπτικά κάποιες εξ αυτών.
Έγιναν από την αρχή διάφορες ηλεκτρονικές κληρώσεις οι οποίες έδιναν διαφορετικά ονόματα στις κληρώσεις(δικαίωση των υπαλλήλων περί άμεμπτης κλήρωσης), οι οποίες και τυπώθηκαν για την σύγκριση των δεδομένων.
Η όλη διαδικασία διήρκεσε περίπου δυο ώρες και κατόπιν της προαναφερόμενης έρευνας, οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ για καταθέσεις (προφορικές) ο αρμόδιος υπάλληλος, η προϊσταμένη του αντίστοιχου τμήματος, υπάλληλος πληροφορικής του Δήμου Αθηναίων καθώς και ο διευθυντής της διεύθυνσης δημοτικών προσόδων.
Η όλη έρευνα πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα με έφοδο της αστυνομίας στην οικεία του προαναφερόμενου υπαλλήλου στην πόλη του Μαρκόπουλου Μεσογαίας.
Κατά την επιχείρηση αυτή η αστυνομία πήρε μαζί της για εξερεύνηση και ανάλυση των δεδομένων(ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ-ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Κ.Τ.Λ.), το κομπιούτερ από την οικεία του υπαλλήλου, καθώς  και το κομπιούτερ και τη μονάδα υποστήριξης, από το αρμόδιο τμήμα έκδοσης αδειών για τα πανηγύρια, του Δήμου Αθηναίων.
Το όλο εγχείρημα σαφώς και άφησε άφωνους όλους τους παρευρισκόμενους συνάδελφους  καθώς και μια αίσθηση λύπης σε όλους.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.
Ποιόν δεν βολεύει η ηλεκτρονική κλήρωση;
Σίγουρα αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια στη κλήρωση με τα περιβόητα χαρτάκια εντελώς τυχαία(τυχαία;;;;)  πάντα κληρώνονταν στα ίδια πανηγύρια και στις ίδιες ακριβώς θέσεις.
Πιο εύκολα κερδίζεις στο LOTTO παρά κάθε χρόνο να κληρώνεσαι στα πανηγύρια που θες, μαζί με σένα και οι κολλητοί σου και μάλιστα στις ίδιες ακριβώς θέσεις.

Η ριζοσπαστική κίνηση του Δήμου Αθηναίων και η αλλαγή διαδικασίας στη κλήρωση έφερε ανάσα σε εκατοντάδες μικροπωλητές που επιτέλους βλέπουν το όνομά τους, στις λίστες πανηγυριών κάτι το οποίο τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε για αυτούς όνειρο απατηλό.
Οι ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει.
Αποτελεί ντροπή για το χώρο μας, αυτός που έκανε αυτό το ολίσθημα και προκάλεσε αναστάτωση στην ηρεμία του αντίστοιχου τμήματος.
Ένα ολίσθημα που κανείς μας δε γνωρίζει το σκοπό του και μας βάζει όλους σε σκέψεις.
Στο χώρο αυτό που μοχθούμε καθημερινά ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, αυτός δεν πρέπει να έχει καμία μα καμία θέση.
Η αλήθεια θα λάμψει.
Παραγκωνίστε αυτούς που με δόλο καταστρέφουν το χώρο μας.
Αυτούς που με σκοτεινούς σκοπούς προσπαθούν να καταστρατηγήσουν το χώρο μας.
Αυτούς που θέλουν το κακό όλων μας.
Αυτούς που στις μάχες επιβίωσης, κρύβονται πίσω από το πάγκο τους και στο τέλος των μαχών το παίζουν κοκόρια ελεύθερης βοσκής.
 Εν αναμονή νεωτέρων στοιχείων, με σθένος διατυμπανίζουμε προς κάθε κατεύθυνση πως θα είμαστε υπέρμαχοι, όλων των υγιών προσπαθειών για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας μας, εξεύρεση νέων θέσεων εργασίας και μείωση των τιμών στους Δήμους που εξακολουθούν να ζητούν για 2 ημέρες εργασίας μας σε πανηγύρι ποσό τέτοιο όσο ο μηνιαίος μισθός ενός εργάτη.
       Με διάφορες σκέψεις στο νου μας,θα επανέλθουμε στο θέμα λίαν συντόμως.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris