" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Παράλογες απαιτήσεις Δήμων, οδηγούν σε καταλήψεις χώρων.


Πραγματοποιήθηκε χτες ημέρα Τετάρτη 09 Απριλίου στις 19:00 το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, όπου μεταξύ των θεμάτων πρώτο και κύριο ήταν η αύξηση τιμής στο πανηγύρι που διοργανώνεται ετησίως ενόψει της Πανήγυρης του Αγίου Θωμά και πρωτοδιοργανώθηκε από τον ποντιακό σύλλογο Σουρμένων το 1928.
Παρά την ισχυρή παρουσία μικροπωλητών οι οποίοι ήταν σε υπερένταση μιας και η πρόταση της επιτροπής <<ποιότητας ζωής>> ήταν απαράδεκτη και αναφερόταν σε αύξηση τιμής στην α΄ζώνη από 180 σε 240 ευρώ τα 4 μέτρα και παρά τις συνεχείς αντεγκλήσεις μεταξύ ημών και των δημοτικών συμβούλων μετά από μιάμιση ώρα ο Δήμος πήρε μια απόφαση ντροπή για τα σημερινά δεδομένα της οικονομικής μας κατάστασης.
Αύξηση τιμής στη Β΄ΖΩΝΗ από 140 σε 200 ευρώ και αύξηση τιμής στην
                           Α΄ΖΩΝΗ από 180 σε 200 ευρώ 
κάτι που απέφερε την οργή όλων μας, με αποτέλεσμα της δια βοής απόφασης ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου, ότι θα προχωρήσουμε με επικεφαλής  τα δυο δευτεροβάθμια όργανα του χώρου μας σε κατάληψη των θέσεων εργασίας μας και για έκαστο 4 μετρο θα δοθούν 130 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων  (κάθε μικροπωλητής  θα μεταβεί και θα δώσει το μέρισμα για τη θέση του) υπέρ του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Αξιοσημείωτη είναι η κάκιστη στάση του πολιτιστικού συλλόγου Ποντίων, όταν στη τοποθέτησή του, ο πρόεδρος αυτού κ. Σακελλάρης , είχε προτείνει το τίμημα 300 ευρώ για κάθε 4 μετρη θέσης εργασίας.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris