" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Θ.ΔΡΙΤΣΑΣ: στολίδι για την πόλη του Πειραιά, το παζάρι του.

Ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν τόσο ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ των μικροπωλητών Πειραιά όσο και οι χιλιάδες επισκέπτες του Κυριακάτικου παζαριού στον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά κ. Θοδωρή Δρίτσα την Κυριακή 6 Απριλίου όταν επισκέφτηκε το παζάρι συνοδεία πολλών συνεργατών του.
Ο Θ. Δρίτσας συνοδευόμενος από τον πρόεδρο συζήτησε με τους μικροπωλητές, πάρα πολλούς δημότες Πειραιά που τον γνωρίζουν προσωπικά αλλά και πολλούς επισκέπτες από όμορους δήμους που έρχονται τακτικά να κάνουν τα ψώνια τους στο κυριακάτικο παζάρι.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα των μικροπωλητών και μετά την περιοδεία του έκανε την εξής δήλωση: Το Κυριακάτικο Παζάρι του Πειραιά χρειάζεται φροντίδα και αναβάθμιση για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής. Έτσι όπως είναι τώρα έχει σοβαρές χωροταξικές και υγειονομικές ελλείψεις, δεν εξυπηρετεί τους καταναλωτές, ενώ δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες ούτε των ιδιοκτητών μαγαζιών αλλά ούτε και των μικροπωλητών. 
Πάγια θέση μας είναι και το έχουμε υποστηρίξει επανειλημμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο η γενναία μείωση των τελών που πληρώνουν οι μικροπωλητές αλλά και ένας δίκαιος διακανονισμός των χρεών τους.’
‘Το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας ‘ γενικότερα αλλά και ο υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Δρίτσας ειδικότερα από το 2005 έχουν καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για την αναβάθμιση του κυριακάτικου παζαριού σε ένα πολύχρωμο, πολύβουο χώρο, με άνετη διέλευση των επισκεπτών, των μικροπωλητών και των εμπόρων, αλλά και ταυτόχρονα παράλληλα δρώμενα για ολόκληρη την οικογένεια (πολιτιστικά, μουσικά, κα) για ένα παζάρι πόλο έλξης των επισκεπτών της πόλης μας.
Όμως, για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε με λύπη μας ότι έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το κυριακάτικο παζάρι ούτε οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την βόλτα τους και να κάνουν τα ψώνια τους με άνεση, αλλά ούτε και οι μικροπωλητές μπορούν να εξυπηρετήσουν το κοινό με τον τρόπο που θα επιθυμούσαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris