Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Παρά της Πανήγυρης Αγίου Κωνσταντίνου στον Κολωνό

Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης της πανήγυρης του Αγίου Κωνσταντίνου στον Κολωνό Αθηνών (οδός Λένορμαν αριθ. 140), το Ενιαίο Συνδικάτο Μικροπωλητών Ελλάδος, οφείλει να εκφράσει τα θερμότατα συγχαρητήρια, για την ομαλότατη διεξαγωγή, σε όλους τους παράγοντες που συμμετείχαν, και συγκεκριμένα:
τους υπαλλήλους του Υπουργείου Ανάπτυξης για την άψογη στάση, συμπεριφορά και επαγγελματισμό που επέδειξαν κατά την άσκηση των ελέγχων και λοιπών καθηκόντων τους,
τον Προϊστάμενο και τους υπαλλήλους του Δημοτικού αστυνομικού τμήματος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας της διεύθυνσης δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων κατά τον έλεγχο και την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων, με επαγγελματισμό, συνέπεια και αμεσότητα, δίδοντας άμεσες και ουσιαστικές λύσεις, δημιουργώντας, έτσι, τα ευμενή σχόλια των μελών μας,
τους Αστυνομικούς της Ελληνικής Αστυνομίας του κατά τόπον αρμοδίου Αστυνομικού Τμήματος για τη διακριτική παρουσία και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν,
τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου για τον επαγγελματισμό, την αδιάκοπη παρουσία και συνεχή συνδρομή για την τήρηση της νομιμότητας, την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της πανήγυρης και των συμφερόντων των μελών μας, και τέλος
τα ακούραστα μέλη του Συνδικάτου για την κατανόηση, την επίδειξη επαγγελματικής συμπεριφοράς και την άμεση συνεργασία, τηρώντας όλα τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα και ταμειακές μηχανές.
   Τα προ αναγραφόμενα, δέον όπως, ανακοινωθούν αρμοδίως, και μέσω του ηλεκτρονικού τύπου, αλλά και του συνδικαλιστικού οργάνου της εφημερίδας  μας <Ο ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ>, ως επίσης, τεθούν υπόψη των Μελών του Συνδικάτου κατά την επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
   Τέλος, εκφράζουμε την ευχή και επιθυμία όπως, παρόμοιες συμπεριφορές από όλους τους εμπλεκόμενους αρμόδιους Φορείς, Αρχές και Μέλη, παρουσιασθούν στο μέλλον για την απρόσκοπτη και νόμιμη διεξαγωγή πανηγυρικών εκδηλώσεων.