ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Όχι στην πώληση κατοικιδίων και ζώων συντροφιάς σε πανηγύρια.

Υπόμνημα προς το ΥΠΕΚΑ, το ΥΠΑΑΤ, το ΥΠΠΟΤ, την ΕΛΑΣ και άλλους αρμόδιους φορείς απέστειλε η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία με αντικείμενο την εμπορία, πώληση, διακίνηση και έκθεση παντός είδους ζώου σε υπαίθριες και λαϊκές αγορές, πανηγύρια, εμποροπανηγύρεις και θρησκευτικές πανηγύρεις.

Η ομοσπονδία κάνει λόγο για παράνομο εμπόριο και καλεί τους αρμόδιους να λάβουν μέτρα για την προστασία των ζώων και τη διακίνησή τους, όπου επιτρέπεται, υπό καλές συνθήκες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“Εκατοντάδες χιλιάδες ζώα πωλούνται ως «κατοικίδια» ή «ζώα συντροφιάς» σε υπαίθριες αγορές και πανηγύρια. Το εμπόριο αυτό και η χρήση τους ως τέτοια, ευθύνονται για το βασανισμό των ζώων αυτών, καθώς και το παράνομο εμπόριο.
(*H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!)