ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο παζάρι, για τα αδέσποτα.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνει το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα, στο χώρο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα (Μετρό: Κεραμεικός). 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση φέτος στην Καλλιτεχνική Γωνιά φιλοξενούνται, μεταξύ άλλων, έργα καλλιτεχνών, που είχαν την ευαισθησία να προσφέρουν αφιλοκερδώς για να στηρίξουν το έργο του Σωματείου. 

Θα υπάρχουν επίσης βιβλία και CDs, υπογεγραμμένα από τους δημιουργούς τους, πίνακες ζωγραφικής, χαρακτικά, κοσμήματα, κεραμικά και φωτιστικά κλπ.

Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, αναφέρεται στην ανακοίνωση, αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για το Σωματείο, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το δύσκολο έργο του περιθάλποντας αδέσποτα ζώα σε όλες τις περιοχές της Αττικής και προωθώντας την υιοθεσία τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris