" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αρχίζει το γιορτινό παραμύθι στη Θεσσαλονίκη.

Το γιορτινό παραμύθι αρχίζει από 1ης Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και έως τις 8 Ιανουαρίου το «μαγικό κουβάρι» θα ξετυλίγεται στο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Διεθνούς Εκθέσεως. Λαμπερά σκηνικά, χαρούμενη ατμόσφαιρα, δράσεις και θεάματα θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους για 39 μέρες σε ένα χώρο 16.000 τετραγωνικών μέτρων.
Ορισμένες από τις δυνατότητες ψυχαγωγίας και διασκέδασης που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες είναι η γιγάντια χιονόσφαιρα που χιονίζει κάθε μέρα, όλη μέρα, καθώς και το στεγασμένο ιπποδρόμιο όπου όλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον πάγο.
Επιπλέον, τα παιδιά και οι γονείς τους θα μπορούν να γνωρίσουν τον Αϊ Βασίλη στο φιλόξενο σπίτι του, να κάνουν βόλτες με καρουζέλ, τρενάκια και συγκρουόμενα παιχνίδια, καθώς και να αγοράσουν λιχουδιές και χειροποίητα είδη από την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη αγορά.
Το χριστουγεννιάτικο πάρκο αποτελεί τον έναν από τους δύο άξονες του σχεδίου «Θεσσαλονίκη, πόλη των Χριστουγέννων», ο δεύτερος εκ των οποίων είναι η χριστουγεννιάτικη πλατεία Αριστοτέλους.
Εκτός όμως, από τη ΔΕΘ, τις πύλες του θα ανοίξει και φέτος το «Χωριό του Αϊ Βασίλη» στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού του Μύλου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Από τις 9 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό, να παίξουν και να συμμετέχουν στις διάφορες δραστηριότητες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris