" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Αρνητικός ο εμπορικός σύλλογος Καρπενησίου.


«Α
ρνητική ήταν η απάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου στην πρόταση του Δήμου Καρπενησίου για την τοποθέτηση περιπτέρων και τη λειτουργία εμποροπανηγύρεων και Υπαίθριων Πασχαλινών & Χριστουγεννιάτικων αγορών στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου.
Ο Εμπορικός Σύλλογος απαντώντας στο υπ’ αριθμ 22009/9/11/2011 έγγραφο του Δήμου τόνισε τα εξής:
«Είμαστε αντίθετοι στην απόφασή σας αυτή. Στην εποχή της οικονομικής κρίσης που ζούμε και ενώ τα καταστήματα της πόλης μας προσπαθούν αυτές τις περιόδους {Χριστούγεννα Πάσχα κλπ}
να επιβιώσουν και να κινηθούν λίγο καλύτερα, έρχεστε εσείς να σταθείτε απέναντί τους, λέγοντας τους, ότι θα ενοικιάζουν περίπτερο [επιβάρυνση κάποιου ενοικίου ακόμα, κόστος μεταφοράς προϊόντων, αγορά επιπλέον ταμιακής μηχανής και όλα όσα χρειάζεται ένα περίπτερο για να λειτουργήσει νόμιμα] την στιγμή που σε ακτίνα λίγων μέτρων από την κεντρική πλατεία όλα τα καταστήματα πουλούν τα προϊόντα που επιλέξατε.
Μπορούν να γίνουν κάποιες άλλες, κατά την ταπεινή μας γνώμη, εκδηλώσεις οι οποίες θα δώσουν το στίγμα των γιορτών και δε θα είναι σε βάρος του εμπορικού κόσμου της πόλης μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris