" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Πάτρα:Θύελλα διαμαρτυριών από τους μικροπωλητές,μετά από αίτημα της εκκλησίας.

Με ανένδοτο αγώνα απειλούν τον Δήμο οι μικροπωλητές, εάν επιμείνει στην απόφαση του στις εορτές για την μνήμη του Πολιούχου της πόλης Απόστολου Ανδρέα,  να τους εξοβελίσει στο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Το σχετικό αίτημα φέρεται ότι το έκανε η Εκκλησία και μάλιστα το γραφείο του Ιερού Ναού, με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεσα και σχετική απόφαση από τον Δήμο.
Αυτό ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους μικροπωλητές, οι οποίοι απειλούν ακόμα και με αποκλεισμό ανήμερα της εορτής, του παραλιακού δρόμου.
Χθες έγινε νέα συνάντηση του Αντιδημάρχου με τους μικροπωλητές, προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση και έπεσαν στο τραπέζι εναλλακτικές προτάσεις όπως, να στηθούν οι πάγκοι στο παρκινγκ Γεώργιος Καλεντζωτης στο τέρμα της οδού Παπαφλέσσα.
Όμως αυτή η πρόταση πρέπει να εγκριθεί από τον ΟΛΠΑ, καθώς ο χώρος είναι δικός του.Έτσι ο δήμος θα μεσολαβήσει σήμερα για να έρθουν σε επαφή οι μικροπωλητές με την διοίκηση του οργανισμού, για τα περαιτέρω.
Σε περίπτωση αδιεξόδου, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν, καθώς δεν υπάρχει άλλη ικανοποιητική πρόταση για τους μικροπωλητές.Και οι καιροί είναι δύσκολοι, με το μεροκάματο δυσεύρετο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris