" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Art Bazaar, παραστάσεις και μουσικές στο Decadence.

Πολύμορφο και πολυτεχνικό το Decadence Art Bazaar περιλαμβάνει εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής, χειροποίητου κοσμήματος, χειροποίητα βιολογικά καλλυντικά, ρούχα, T- shirts- γύψινες κατασκευές, mονομαχίες σκάκι και τάβλι, di-ing sets, παζάρι βιβλίου, ποιήματα, κοκτέιλς, κομμώσεις και θεατρικές παραστάσεις.
Το bazaar είναι ανοιχτό σε όλους και θα λειτουργήσει το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου από τις 5 έως τις 10 μμ στην Εμμανουήλ Μπενάκη 87 και 87 Α στα Εξάρχεια στο παλιό αρχοντικό όπου στεγάζονται ο Κήπος και το Νοuvelle Decadence.
Χαρά Καμπουράνη, Αννα Γκίνη, Νίκος Δεληγιαννης, Παντελής Παντελόπουλος, Natural Essense, Melina Carine Yerganian, Tinelity, Πολυτίμη Χαραμή, Graffic Addictions, Μαρία Μίχου, Ελένη Θεοδωροπούλου, Τίνα Κούγια, Σταυρούλα, Ιφιγένεια, Αρχέλαος Behler, Λαμπρινή Γιώτη. Μαρέα Γεωργελέα, είναι μερικοί μόνο από τους συμμετέχοντες ενώ συμμετέχουν με έργα ζωγραφικής και οι Μίκης Περδίκης, Ντάριο Στεφάνου, Διονυσία Μιχάλη και με κολλάζ και...ένα εμφιαλωμένο ποίημα ο Νίκος Λακόπουλος.. Με φωτογραφία συμμετέχουν η Πέννυ Κτενά, η Μαριλένα Βαίνανίδη, ο Σταύρος Σταυράκης, η Cyrina Agriou, η Ιωάννα Στεφανίδου και η Ελένη Φαλάρα.
Στη διάρκεια του bazaar θα παιχθούν και δύο παραστάσεις: «Τρελός για σένα» της Μαργαρίτας Κωνσταντοπούλου σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Ρωμνιού, με τους Μαργαρίτα Κωνσταντοπούλου και Θάνο Καρακάση (Σάββατο 12 Κυριακή 13 9μμ- Διάρκεια 70') και «Αποφυλάκιση» του Γιάννη Ρωμανού (Κυριακή 11μμ- Διάρκεια 70), με τους Γιάννη Παπασωτηρίου, Ανδριάννα Ρωμανού, Γιάννη Ρωμανό, .
Φωτεινή Μιχάλη (αφήγηση) Δημήτρη Χαλούλο (ήχος ) και Χάρη Σεϊτανίδη (μουσική επιμέλεια)
Παράλληλα το Σάββατο βράδυ στις 10. 30 θα έχει αφιέρωμα-επιστροφή στα 90s και την Κυριακή 80s party με τους Djs Νίκο Λακόπουλο, Νίκο Δημητρόπουλο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris