" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ευχαριστίες του Δήμου Λεβαδέων.

Την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης ευχαρίστησε ο δήμος Λεβαδέων.
«Με την προσωπική αρωγή του Αστυνομικού Διευθυντή Βοιωτίας Κωνσταντίνου Τουρκοχωρίτη και του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς Μιχαήλ Μαθιουδάκη, την καθημερινή παρουσία των στελεχών των δύο Υπηρεσιών στο χώρο, καθώς και με τη σημαντική υποστήριξή τους προς τους εργαζόμενους του Δήμου κατέστη δυνατή η εύρυθμη λειτουργία της εμποροπανήγυρης», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λεβαδέων Νίκος Παπαγγελής.
Και πρόσθεσε: «Εμείς από την αρχή είχαμε πει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η διενέργεια της εμποροπανήγυρης μέσα στον αστικό ιστό και να δημιουργούνται προβλήματα στους περίοικους και στην κυκλοφορία. Έτσι νοικιάσαμε χώρο στα όρια του σχεδίου πόλεως όπου και πραγματοποιήθηκε η εμποροπανήγυρη με ικανοποιητικά αποτελέσματα για το δήμο, τους επισκέπτες και τη πόλη γενικότερα».
Σχετικά με τα οικονομικά οφέλη για το δήμο όπως έκανε γνωστό ο κ. Παπαγγελής χαρακτηριστικό είναι ενώ πέρσι τα έσοδα έφτασαν τις 207.000 ευρώ, φέτος άγγιξαν τις 300.000 ευρώ.
Από την πλευρά της Α.Δ. Βοιωτίας ο αστυνομικός υποδιευθυντής Νίκος Γεωργακόπουλος που συμμετείχε στη χθεσινή σύσκεψη στο δήμο Λεβαδέων με τον δήμαρχο Ν. Παπαγγελή και τους αρμόδιους αντιδημάρχους για την εμποροπανήγυρη Κώστα Κακοτρίχη και την καθαριότητα Κώστα Ρούτη δήλωσε σχετικά: «Σε κάθε εμποροπανήγυρη η αστυνομία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και από την αρχή ήμασταν σίγουροι ότι από αστυνομικής πλευράς στον συγκεκριμένο χώρο θα πηγαίναμε πολύ καλύτερα και δικαιωθήκαμε εκ του αποτελέσματος. Χρησιμοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις διότι επρόκειτο για ένα νέο χώρο και δείξαμε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα κυκλοφορικό αλλά και πρόβλημα ασφάλειας. Όλα πήγαν πολύ καλά, η παρουσία των αντρών των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας ήταν άψογη με αποτέλεσμα να μην έχουμε κρούσματα κλοπών αλλά ούτε προβλήματα κυκλοφορίας. Κάποια προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης τα λύσαμε άμεσα και του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλλίτεροι»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris