ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Κιλκίς: Ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, στην καρδιά της πόλης!

 
Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό θα «ξεφυτρώσει» φέτος, για πρώτη φορά, στην κεντρική πλατεία Ειρήνης, στο Κιλκίς. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Σπίτι του Αϊ Βασίλη, να φωτογραφηθούν μαζί του, να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και ευχετήριες κάρτες, αλλά και να περιπλανηθούν σε κόσμους μαγικούς με καλικάντζαρους και ξωτικά.

Με την κίνηση αυτή, η δημοτική αρχή επιδιώκει να δώσει μία διαφορετική πνοή στην πόλη του Κιλκίς, να τονώσει την τοπική αγορά ενόψει των Χριστουγέννων και παράλληλα να προσφέρει στους δημότες «απόδραση» από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι επισκέψιμο από τις αρχές Δεκεμβρίου και στα σπιτάκια θα πραγματοποιούνται προγραμματισμένες εκδηλώσεις το χρονικό διάστημα από 19 έως 24 και από 28 έως 29 Δεκεμβρίου, από τις πέντε το απόγευμα έως τις οχτώ το βράδυ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και δωρεάν όλες οι δράσεις.

Επιπλέον, ενόψει της εορταστικής περιόδου ο δήμαρχος Κιλκίς, Ευάγγελος Μπαλάσκας, θα προσφέρει σε άπορες οικογένειες χριστουγεννιάτικα καλάθια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες των γιορτών με τη συνδρομή των κοινωνικών υπηρεσιών και των στελεχών στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris