" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Σοβαρή δουλειά της δημοτικής αστυνομίας στη Θεσ/νίκη!!!

Στην κατάσχεση εκατοντάδων προϊόντων μαϊμού προχώρησαν μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους οι άνδρες της δημοτικής αστυνομίας. Συγκεκριμένα, από τις εξορμήσεις της δημοτικής αστυνομίας, σε συνεργασία με κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. και του ΣΔΟΕ, έγιναν συνολικά 300 κατασχέσεις και τρεις προσαγωγές, ενώ τα κατασχεθέντα προϊόντα οδηγήθηκαν στο σπαστήρα του δήμου Θεσσαλονίκης, (στο Ωραιόκαστρο) όπου και καταστράφηκαν παρουσία αντιπροσώπου του δημοτικού συμβουλίου, όπως ορίζει η νομοθεσία.

Αναλυτικά διενεργήθηκαν έλεγχοι:

-Τη Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου, κατά μήκος της Τσιμισκή και στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου έγιναν συνολικά 35 κατασχέσεις σε βάρος παρεμπόρων. Κατασχέθηκαν τσάντες, προϊόντα απομίμησης, καθώς και μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων.

-Την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, στη λαϊκή αγορά της οδού Κανάρη, όπου έγιναν συνολικά 50 κατασχέσεις σε βάρος παράνομων μικροπωλητών. Κατασχέθηκαν προϊόντα μαϊμού και συγκεκριμένα τσάντες, ρολόγια και ρούχα, ενώ έγινε μία προσαγωγή αλλοδαπού παρέμπορου για την εξακρίβωση των στοιχείων του και της άδειας παραμονής του.

-Το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου, στις λαϊκές αγορές Ξηροκρήνης και Μαρτίου, όπου έγιναν συνολικά 50 κατασχέσεις σε βάρος παρεμπόρων. Κατασχέθηκαν ρολόγια, ζώνες, τσάντες, και είδη ένδυσης, όλα προϊόντα απομίμησης.

-Τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, στην πλατεία Αριστοτέλους, κατά μήκος της Τσιμισκή, στην Εγνατία και στον πεζόδρομο της Δ. Γούναρη, όπου έγιναν συνολικά 40 κατασχέσεις σε βάρος παρεμπόρων. Κατασχέθηκαν προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, γυαλιά ηλίου καθώς και είδη ένδυσης.

-Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ, διενεργήθηκε έρευνα σε αποθήκη στην οδό Μοναστηρίου 163, όπου βρέθηκαν 250 ζεύγη παπουτσιών, απομιμήσεις γνωστής εταιρίας (NIKE) καθώς και αρκετές παντόφλες. Τα προϊόντα καταμετρήθηκαν και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στις αποθήκες του δήμου όπου και καταστράφηκαν παρουσία αντιπροσώπου του δημοτικού συμβουλίου, όπως ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.

-Την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, στις οδούς Τοσίτσα-Καρμπολά, όπου έγιναν 35 κατασχέσεις σε βάρος παρεμπόρων. Κατασχέθηκαν κυρίως είδη ένδυσης και παλιά αντικείμενα.

-Την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου, στις οδούς Τοσίτσα-Καρμπολά, στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αριστοτέλους καθώς και στη Ροτόντα, όπου έγιναν 20 κατασχέσεις. Κατασχέθηκαν παπούτσια μάρκας Nike, χαλιά, ενδύματα, ομπρέλες και τσιγάρα.

-Το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, στη λαϊκή αγορά Μαρτίου και στην πλατεία Καούδη, όπου έγιναν συνολικά 33 κατασχέσεις σε βάρο παρεμπόρων , καθώς και μία προσαγωγή αλλοδαπού παρέμπορου, για την εξακρίβωση των στοιχείων του και της άδειας παραμονής του. Τα παράνομα προϊόντα μεταφέρθηκαν με τη συνδρομή απορριμματοφόρου οχήματος του Δήμου στο ΣΜΑ για άμεση καταστροφή.

-Τέλος, την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, κατά μήκος της Λεωφόρου Νίκης, όπου έγιναν 35 κατασχέσεις και μία προσαγωγή αλλοδαπού παρέμπορου, για την εξακρίβωση των στοιχείων του και της άδειας παραμονής του. Κατασχέθηκαν τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, όλα παράνομα προϊόντα απομίμησης που μεταφέρθηκαν με τη συνδρομή απορριμματοφόρου οχήματος του δήμου στο ΣΜΑ για άμεση καταστροφή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris