" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Από 25 έως 28 Νοεμβρίου η 43η έκθεση xenia Θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo


Από 25 έως 28 Νοεμβρίου η 43η έκθεση xenia
Θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo
Από 25 έως 28 Νοεμβρίου η 43η έκθεση xenia
Από 25 έως 28 Νοεμβρίου πραγματοποιείατι η 43η έκθεση για τον εξοπλισμό ξενοδοχείων



Αθήνα

Από τις 25 έως τις 28 Νοεμβρίου διοργανώνεται εφέτος η 43η xenia, έκθεση για τον εξοπλισμό ξενοδοχείων, μονάδων εστίασης και ψυχαγωγίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo. Πλήθος εκδηλώσεων θα πλαισιώσουν την 43η xenia, που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες, να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις, που διαμορφώνονται στις τουριστικές υπηρεσίες.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις της έκθεσης εφέτος περιλαμβάνονται θεματικές ενότητες, όπως το BuildHotel, ένας νέος τομέας για τις επιχειρήσεις που διακινούν υλικά, υπηρεσίες και τεχνολογίες δόμησης, με στόχο να έλθουν σε επαφή με ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων, τουριστικών συγκροτημάτων, μονάδων εστίασης και ψυχαγωγίας, καθώς και με τα αρχιτεκτονικά γραφεία και τις κατασκευαστικές εταιρείες, που αναλαμβάνουν τη σχεδίαση και κατασκευή των χώρων αυτών και η Info2hoteliers, εξειδικευμένη πληροφόρηση και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τους ξενοδόχους.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου θα γίνει απονομή τιμητικών διακρίσεων xenia, ενώ τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ., καθώς και η διακήρυξη και υπογραφή συνεργασίας μεταξύ Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) και Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), δια των προέδρων τους κ.κ. Γ. Τσακίρη και Α. Ρούβαλη. Εκτός των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, το ΞΕΕ έχει προγραμματίσει τη διοργάνωση της 1ης Γενικής Συνέλευσης, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, Hall 1, ώρα 12.30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris