ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Ένα ιδιότυπο παιχνίδι πόλης διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη:«Το κυνήγι του ελεύθερου βιβλίου»

Σε ένα ιδιότυπο «κυνήγι θησαυρού» θα έχουν την ευκαιρία να επιδοθούν οι Θεσσαλονικείς το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου με άξονα τη διαδικασία του «BookCrossing».


Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ομάδα των Bookcrossers της συμπρωτεύουσας, με την υποστήριξη του ομίλου Unesco νέων Θεσσαλονίκης.

Όσοι συμμετάσχουν, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο «κυνήγι του ελεύθερου βιβλίου» και να διαγωνιστούν σε ένα παιχνίδι πόλης που η πορεία του θα ακολουθήσει την πορεία της καταγραφής και απελευθέρωσης ενός βιβλίου μέσω του BookCrossing.

Κρυμμένα βιβλία, περίεργοι αναγνώστες, γρίφοι, ιδιαίτερες δοκιμασίες για να αποκτήσεις το επόμενο στοιχείο θα περιλαμβάνονται στην διαδικασία του παιχνιδιού.

Θα λάβουν μέρος 12 ομάδες και η δοκιμασία θα εξελιχθεί από τη Λεωφόρο Νίκης έως την οδό Αγίου Δημητρίου και από το Βασιλικό Θέατρο ως το σταθμό των τρένων. Στο τέλος, μόλις βρεθεί ο θησαυρός, θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι, όπου και οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους!

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας e-mail στο kinigivivliou@gmail.com μέχρι την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris