" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Πάτρα:Εντατικοποίηση των ελέγχων ενόψει της εορτής του Αγίου Ανδρέα.


Εντατικοποίηση των ελέγχων από πλευράς του Δήμου Πατρέων και εφαρμογή της νομοθεσίας για το υπαίθριο εμπόριο, ζητά η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου με επιστολή της προς τον δήμαρχο Γιάννη Δημαρά. Αφορμή της παρέμβασης αποτελεί το παζάρι που κάθε χρόνο λειτουργεί ανήμερα της γιορτής του Αγίου Ανδρέα, πέριξ του Ναού.
Η επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου έχει ως εξής:
«Κύριε Δήμαρχε ,
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου για τον  εορτασμό του Πολιούχου μας Αγ. Ανδρέα που συνοψίζονται τα εξής:
Τοποθετούνται αυθαίρετα πάγκοι απέναντι από τον Ι. Ναό του Αγίου μας,  αλλά και κατά μήκος της Ακτής Δυμαίων από παράνομους μικροπωλητές που κατά πλειοψηφία έρχονται από περιοχές εκτός Πατρών, επωφελούμενοι αυτών που έχουν άδειες, της μεγάλης έκτασης και της ελλιπούς Αστυνόμευσης.
Πωλούνται εμπορεύματα που δεν συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας
Η εικόνα της πόλης και του χώρου πέριξ του Ιερού Ναού δεν είναι εικόνα που θέλουμε να δώσουμε στους χιλιάδες επισκέπτες που έρχονται να τιμήσουν τον Άγιό μας.
Παρακαλούμε όπως να εντατικοποιήσετε τους ελέγχους στον χώρο που θα καθορισθεί  κατά τις ημέρες του εορτασμού του Πολιούχου μας Αγ. Ανδρέα, καθώς επίσης οι άδειες να δοθούν από εσάς  σε έναν προς ένα τους δικαιούχους εφ΄όσον διαθέτουν τα απαραίτητα νόμιμα παραστατικά, τιμολόγια, ταμειακή μηχανή κ.λ.π. και να μην υπερβούν τις 35.
Επίσης ο νέος νόμος σας παρέχει  το δικαίωμα της άμεσης καταστροφής επί τόπου των προϊόντων απομίμησης ή όσων δεν διαθέτουν παραστατικά (τσάντες, μπιζού κ.ά) με σπρέι ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Παρακαλούμε για την τήρηση του Νόμου σε συνεργασία με την Αστυνομία.
Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας και θα είμαστε σε αναμονή της απαντήσεώς σας.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris