" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Ο ΔΗΜΟΣ ΡΕΝΤΗ ΔΙΟΓΚΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ

Μια βόλτα προχτές 29 Αυγούστου στο πανηγύρι του Αγίου Ιωάννη στο Ρέντη μας έπεισε πως ο Δήμος Ρέντη(τουλάχιστον για τα πανηγύρια του) λειτουργεί ΄΄με εντολή Δημάρχου΄΄.
Ο Δήμαρχος( λες και αυτός είναι ο Νόμος) παρανόμως δίνει άδειες ασκήσεως επαγγέλματος και κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε ανεπάγγελτους ή δημόσιους υπάλληλους (χωρίς παραστατικά).
Τα δύο έγγραφα που παρουσιάζουμε δείχνουν έναν ιδιώτη να πληρώνει 25 ευρώ για ένα μέτρο( διπλότυπο-παράνομο μιας και δεν είναι μικροπωλητής) και στο άλλο έγγραφο φαίνεται ΄΄η εντολή Δημάρχου΄΄ για free θέση( ούτε εκεί ασκείται το επάγγελμά μας).
Άν οι λόγοι που οδήγησαν το Δήμαρχο κ. Ιωακειμίδη Γιώργο, να παρανομεί κρύβουν πίσω τους, πιθανές ΄΄ψηφοθηρικές΄΄ αιτίες δεν το γνωρίζουμε.
Το μόνο βέβαιον είναι πως η διοίκηση του Σωματείου-μέλους μας ΄΄Άγιος Ιωάννης΄΄ έχει κινήσει την διαδικασία με έγγραφό της, τόσο προς τον Δήμο Ρέντη όσο και στις εισαγγελικές αρχές.
Ερώτηση κρίσεως:
Άν γυρνούσαμε όλο το πανηγύρι πόσες άδειες μαϊμού θα βρίσκαμε;
Δείτε τα έγγραφα και κρίνετε:

<<Ο ιδιώτης με 25 ευρώ ...καλά την έβγαλε ή κοινώς....λουκούμι!!!>>

<<Άσε τους άλλους να έχουν ταμειακές μηχανές. Εγώ με εντολή Δημάρχου,δεν χρειάζεται να είμαι μικροπωλητής και ανοίγω όπου θέλω !!!>>

ΡΕΝΤΗ ...το μεγαλείο σου!!!!!





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris