" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ

ΝΕΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ – ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ – ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΗ

Μήν ξεχνάτε:

~Ο μικροπωλητής έχει πιο πολλά λεφτά από όλες τις βιομηχανίες της χώρας για αυτό και του ρίχνουν πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ, αν τολμήσει και ανοίξει σε κάποιο πανηγύρι άνευ αδείας, για να δώσει φαί στα παιδιά του.


Νέο ρατσιστικό πρόστιμο σε νόμιμο (εφοριακά) Μικροπωλητή της τάξεως των 22.000€!!! επέβαλε ο Δήμος Αθηναίων αφήνοντας τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ παραέμπορους να πωλούν ελεύθερα στην Ερμού, στο Σύνταγμα, έξω από το νέο μουσείο της ακρόπολης και σε κάθε γωνιά της Αθήνας τα αμφιβόλου προέλευσης εμπορεύματα. Ο πρώην υπουργός (CATERING αποκαλούμενος από πολλούς) και νυν δήμαρχος Αθηναίων κ. Κακλαμάνης έχει βγάλει σε σαφάρι την δημοτική αστυνομία γεμίζοντας με πρόστιμα ύψους έως και ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ νόμιμους εφοριακά ΕΛΛΗΝΕΣ Μικροπωλητές.
Ο πρώην υπουργός και νυν δήμαρχος Αθηναίων κ. Κακλαμάνης συνεχίζει να στηρίζει το ΤΡΑΣΤ των Αρτοβιομηχάνων εκδίδοντάς τους ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ υπαίθριες ΑΔΕΙΕΣ για πώληση κουλουριών στο κέντρο της Αθήνας(με το Νόμο 1080/80-περί δημοπρασιών) και νομίζοντας πως οι Μικροπωλητές κερδίζουν χρήματα όπως οι εταιρίες Α.Ε. που αυτός υποστηρίζει, τους επιβάλει υπέρογκα πρόστιμα.
Γιατί στην Ελλάδα του σήμερα κύριοι, ο μικροπωλητής είναι καλός μόνο για φαντάρος, για επίστρατος και εθελοντής. Όταν προσπαθεί να εκδώσει μια άδεια να δουλέψει, τότε αποτελεί παράσιτο για αυτούς που μας διοικούν.
Με ταμειακή μηχανή υπό μάλης, με Φ.Π.Α. ,με ΤΕΒΕ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ, που νόμιμα είναι κατοχυρωμένο από την Βουλή των Ελλήνων.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος να πάρει άμεσα θέση για την αδικία που υφίσταται ο κλάδος μας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris