" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Παζάρι Φαρσάλων

Έπεσε χθες η αυλαία για το παζάρι των Φαρσάλων, που διήρκεσε μία εβδομάδα και αποτελεί θεσμό για την πόλη περίπου τα τετρακόσια χρόνια.
Περίπου διακόσιες οι θέσεις που διατέθηκαν αλλά η κίνηση ήταν απογοητευτική κάτι που μας το επισήμαναν πολλοί συνάδελφοι.
Το λούνα πάρκ και οι χαλβάδες είχαν την τιμητική τους, μιας και τα παραδοσιακά εδέσματα, αποτελούν κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Το βέβαιο είναι πως του χρόνου το παζάρι στο ΝΕΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, θα σημειώσει σημαντική αύξηση στα έσοδα των συναδέλφων μας και μεγάλη αύξηση στον αριθμό προσέλευσης των επισκεπτών μιας και η ημερομηνία τέλεσής του, είναι στην αρχή του καλοκαιριού(10-17 ΙΟΥΝΙΟΥ) και ο καταναλωτής διψάει για αγορές.

Το παζάρι στο Δήμο Θεσαλλιώτιδος, θα αποτελεί πόλο επίσκεψης όλου του Νομού, γιατί έγινε με το μεράκι για δημιουργία, του Συνδικάτου μικροπωλητών Ελλάδος και με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις-συναυλίες που ήδη δρομολογούμε, θα αποτελεί την κύρια Εμποροπανήγυρη σε όλο το Νομό.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

GIA AUTOYS TOUS LOGOUS EIMASTE DIPLA SAS KAI SAS EXOUME MEGALH EMPISTOSYNH.BRAVO PSYKO. EISAI POLI DYNAMIKOS. GEORGOPOULOS HRISTOS-PALIOS MIKROPOLITIS KAI FILOS??

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris