" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Παζάρι Ναυπάκτου

Αναδημοσίευση από nafpaktia.com με τίτλο ΄΄Παζάρια απ΄την ΑΝΝΑ;΄΄από 27-7-09 Σε μια προσπάθεια εξεύρεσης χρημάτων για την εταιρία, ο Κώστας Καρακώστας κατέθεσε στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας πρόταση, ώστε να αναλάβει η Αναπτυξιακή τη διοργάνωση των παζαριών, προκειμένου να καρπωθεί αυτή τα χρήματα του εργολάβου.
Αυτή έγινε ομόφωνα δεκτή και, όπως αποφασίστηκε ,στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, θα κατατεθεί επίσημα το αίτημα προς το δήμο.
Το μέλλον της πρότασης, βέβαια, κρίνεται αβέβαιο, καθώς ο δήμος έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τη φετινή δημοπρασία της εμποροπανήγυρης, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν αξίζει η προσπάθεια, προκειμένου να έρθουν έσοδα προς την Αναπτυξιακή.
Επί τούτου, ο πρόεδρος της εταιρίας Νίκος Κούμπιος, μας δήλωσε ότι η πρόταση, ακόμα και εάν δεν υλοποιηθεί φέτος, θα κατατεθεί εγκαίρως χρονικά για του χρόνου.
Σημείωση:
Καλά η Αναπτυξιακή του Δήμου, δεν γνωρίζει ότι δεν έχει δικαίωμα, ανάληψης της διοργάνωσης της Εμποροπανήγυρης;
Άσ ζητήσουν από εμάς διευκρινιστικές των Νόμων αντί να ιδρώνουν καταθέτοντας προτάσεις.
Ούτε οι εργολάβει μπορούν(αυτοί μόνο να βάζουν θεμέλια οικοδομής μπορούν).
Εμείς θα είμαστε παρόντες μιας και κατόπιν Γ.Σ. υποχρεούμαστε στην προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, που λαμβάνουν μέρος στην Εμποροπανήγυρη της Ναυπάκτου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris