" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Κυκλοφόρησε ανακοίνωση στο παζάρι της Χαλκίδας

Κυκλοφόρησε ανακοίνωση με υπογραφή ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ, στο παζάρι της Χαλκίδας, με ευθείες κατηγορίες κατά των μεσαζόντων και λαμογιών(σύμφωνα με την ανακοίνωση), σχετικά με την διευθέτηση των θέσεων εργασίας στις Εμποροπανηγύρεις.
Η ανακοίνωση κατά εμέ, διαβάζοντάς την προσεκτικά, δείχνει ΄΄πόνο ψυχής΄΄. Ψάχνοντας στη γραμματική Μπαμπινιώτη, ο όρος ΄΄ανένταχτοι΄΄, έχει πολλές ερμηνείες( και ανατρεπτικές και επαναστατικές και ριζοσπαστικές).
Όλοι όμως κάπου ανήκουμε και όλοι κάπου αποσκοπούμε.
΄΄Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη΄΄ λέει ένα ελληνικό ρητό και ένα άλλο λέει, ΄΄ο κούκος κελαδεί για να μην νοιώθει μόνος΄΄.
Σημείωση:
Ως Συνδικάτο μικροπωλητών, σαφώς και δεν είμαστε κατά της ελεύθερης και πολλές φορές διαφορετικής άποψης, από συναδέλφους. Άλλωστε η ανακοίνωση που εξέδωσε η Αναστοπούλου(βάσει δημοσίευσης), εμάς δεν μας ενοχλεί, γιατί δεν ανήκουμε στην κατηγορία των λουομένων(δεν ανήκουμε στα λαμόγια και δεν μας λούζει ιδρώτας).
Αγώνες μας, όπως η πορεία στην Βουλή των Ελλήνων το Μάρτη του 2008, η κατάληψη στην Καλαμάτα, η απεργεία πείνας στην Πάτρα, η πάταξη των μεσαζόντων στο Βραχάτι, η εξέγερση στο πανηγύρι της Αγίας Φωτεινής κ.τ.λ. αποτελούν απτό παράδειγμα μίμησης για όλους.
Άλλωστε είμαστε ο μόνος Φορέας, που σχεδόν όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα έχουν κάνει γκάλοπ για εμάς.
Και εαν κάποιοι επαναστάτησαν κατά της ανακοίνωσης μάλλον ΄΄έχουν την μύγα και μυγιάζονται΄΄.
Καλή δύναμη σε όλους !!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris