" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:Μια βδομάδα παράταση για το παζάρι βιβλίου

Πραγματοποιείται στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης
Ανακοίνωση του συλλόγου εκδοτών και βιβλιοχαρτοπωλών Ηρακλείου :
Ενημερώνουμε όλους τους φίλους του βιβλίου στην πόλη μας, αλλά και ευρύτερα πως το Παζάρι που διοργανώνει ο Σύλλογος μας στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης, στο κέντρο του Ηρακλείου, και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί την Κυριακή 17/05/2015 θα παρατείνει την λειτουργία του ως την Κυριακή 24/05/2015. Στο παζάρι συμμετέχει πλήθος εκδοτών, ανάμεσα τους και οι μεγαλύτεροι έλληνες εκδότες, που μέχρι σήμερα δεν συμμετείχαν σε παρόμοιες δράσεις. Η συμμετοχή τους αποτελεί στήριξη μιας προσπάθειας συλλογικής, που σέβεται τις σχέσεις των επαγγελματιών του κλάδου του βιβλίου.                                           

    Η ανταπόκριση των βιβλιόφιλων σε αυτή τη δράση μας υπήρξε ενθουσιώδης. Ιδίως η παρουσία της νεολαίας υπήρξε αποφασιστική για την επιτυχία του Παζαριού μας. Γι αυτό ο Σύλλογος μας αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη του Δήμου Ηρακλείου, να συνεχίσει για μια επιπλέον εβδομάδα.              

Θεωρούμε λοιπόν χρήσιμη αυτή μας την απόφαση για όλους όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν βιβλία σε τιμές ευκαιρίας, χαμηλότερες  κατά 70% ή και περισσότερο της αρχικής τιμής. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της έκθεσης μας, ώστε να μπορεί ο κάθε βιβλιόφιλος να ικανοποιήσει τις ανάγκες του χωρίς να είναι υποχρεωμένος να παραχωρήσει τίποτα από τις απαιτήσεις του σε ποιότητα. Επίσης, η επαφή μας με τους συμμετέχοντες εκδότες είναι καθημερινή, ώστε να καλύπτονται οι ελλείψεις που δημιουργούνται κατά την διάρκεια του Παζαριού μας.

 Οι βιβλιοπώλες του Ηρακλείου σας περιμένουν από 27 Απριλίου 2015 έως και 17 Μαΐου 2015, καθημερινά από τις 10.00 το πρωί ως τις 10.00 το βράδυ, στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης στο κέντρο της πόλης μας. Με ένα μεγάλο περίπτερο 200 τετρ. μέτρων που έχει στηθεί για πρώτη φορά. Μια εγκατάσταση γεμάτη με χιλιάδες τίτλους για να ξεχαστείτε ξεφυλλίζοντας και διαβάζοντας.

Ευκαιρία, λοιπόν,  για όλους για μια ακόμη επίσκεψη. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris