" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Εμποροπανήγυρη στο Λεωνίδιο.

Κάθε χρόνο, την περίοδο της θρησκευτικής εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (21 Μαΐου), πραγματοποιείται Εμποροπανήγυρη στο Λεωνίδιο.
Με ομόφωνη απόφασή της,, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, εισηγείται προς το αρμόδιο Δημοτικό Συμβούλιο την επιβολή τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων στο πλαίσιο λειτουργίας της εμποροπανήγυρης, ως εξής:
α) Εφάπαξ τέλος 36,00 € για κάθε θέση 6,00 τ.μ.
β) Εφάπαξ ποσό 54,00 € για κάθε θέση 9,00 τ.μ.
γ) Στην περίπτωση που η ίδια επιχείρηση λαμβάνει και χρησιμοποιεί η ίδια περισσότερες από δύο (2) θέσεις, παρέχεται έκπτωση 30% επί του συνολικού ποσού. (Η έκπτωση παρέχεται από τις τρείς θέσεις και πάνω). Ο συνολικός αριθμός των θέσεων που έχει δικαίωμα τα ζητήσει κάθε ενδιαφερόμενος ή κάθε επιχείρηση δεν μπορεί να υπερβαίνει τις (5) πέντε.
δ) Στον Τσακώνικο Αγροτικό Συνεταιρισμό Γυναικών Λεωνιδίου διατίθεται δωρεάν μία (1) θέση εγκατάστασης περιπτέρου, για την προβολή τοπικών προϊόντων. Τα έξοδα κατασκευής του περιπτέρου θα βαρύνουν τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας.
ε) Το Δημοτικό Συμβούλιο δύναται να αναπροσαρμόζει κατ’ έτος τα τέλη χρήσεως λαμβάνοντας υπόψη τις γενικότερες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.
Η Οικονομική Επιτροπή παραπέμπει το θέμα στο αρμόδιο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λήψη σχετικής απόφασης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris