" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Εμποροπανήγυρη Γραβιάς 2015

Στα πλαίσια της θρησκευτικής πανήγυρης που γίνεται κάθε χρόνο για τον εορτασμό της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, τελείται παραδοσιακή εμποροπανήγυρης διάρκειας τριών ημερών, στο δημοτικό χώρο στη θέση Ρεσινίκος της Γραβιάς. Φέτος η εμποροπανήγυρη Γραβιάς θα γίνει από το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 (στις 08:00) έως και τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2015. Η εκμίσθωση του δημοτικού χώρου θα αρχίζει την 30-5-2015 και θα λήγει την 1-6-2015.

Στην εμποροπανήγυρη αυτή γίνονται δεκτοί οι έμποροι που θα προσέλθουν και θα εκθέσουν εμπορεύματα για πώληση και αυτοί που θα τοποθετήσουν τυχερά ή ψυχαγωγικά παιχνίδια, θεάματα ή και είδη εστίασης- αναψυκτήρια.

Οι ενδιαφερόμενοι να εκθέσουν τα εμπορεύματά τους θα καταλάβουν τους χώρους κατά ζώνη (Α) ή (Β) ή τους χώρους κάτω από τα πλατάνια που προορίζονται για δημιουργία χώρων εστίασης-αναψυχής. Όλοι οι χώροι θα οριοθετηθούν κατάλληλα με επαρκείς διαδρόμους για την ελεύθερη κυκλοφορία του κοινού αλλά και την εξυπηρέτηση πρόσβασης σ’αυτούς των εμπόρων με τα αυτοκίνητά τους και θα προσδιορισθεί κατά ζώνη ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων κατά τρέχον μέτρο προσόψεως παραπήγματος, με τοποθέτηση πασσάλων και αριθμούς θέσεων ευκρινώς σημειούμενους επ’ αυτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris