" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Το όραμα της Κυριακάτικης υπαίθριας αγοράς στο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων μεταφέρει, ιδέες, αξίες και πολιτισμό

"Το όραμα της Κυριακάτικης υπαίθριας αγοράς στο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων ήρθε για να μας ξαναθυμίσει τον πραγματικό σκοπό του εμπορίου που εκτός από τα προϊόντα,
μπορεί να μεταφέρει, ιδέες, αξίες και πολιτισμό" - αναφέρει ο δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων, Μ.Κοκοσάλης, ανακοινώνοντας τη συνέχιση της Κυριακάτικης Υπαίθριας Αγοράς.
"Ο επισκέπτης θα βρει εκλεκτά προϊόντα ντόπιων παραγωγών (τους οποίους και θα γνωρίσει από κοντά). Αλλά και χειροτεχνίες, αντικείμενα φτιαγμένα με μεράκι. Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν πολιτιστικά δρώμενα και εργαστήρια όπως και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους" - προσθέτει  ο ίδιος καλώντας τον κόσμο να επισκεφθεί τα Πεζά, όπου πραγματοποιείται η Αγορά, ενώ παράλληλα όσοι βρεθούν στην περιοχή, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις κρυφές ομορφιές της περιοχής, μέσα από περιπάτους στη φύση, μονοπάτια σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

KΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2015 ΣΤΑ ΠΕΖΑ
(ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ)
Α. Θεατρικό παιχνίδι 10.30-12.00
Με εμψυχωτή το Γιάννη Πανταγιά, τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν και δημιουργούν με μοναδικό και καταπληκτικό ‘όπλο’ τη φαντασία τους!
Β. Δημιουργική απασχόληση 12.00-13.00
Mε την εκπαιδευτική ομάδα ‘Φτού…και βγαίνω!’. Ομαδικά, παραδοσιακά παιχνίδια για όλα τα παιδιά.
Γ. Ανοιξιάτικες κατασκευές 13.00-14.00
Γεμάτες χρώμα και φύση για να στολίσουμε το δωμάτιό μας. Με την εκπαιδευτική ομάδα ‘Φτού…και βγαίνω!’.
Δ. Κουκλοθέτρο “Ερωτόκριτος” 18.00-19.00
Η καταπληκτική, βραβευμένη παράσταση του Κουκλοθέατρου Άριμα, ζωντανεύει την κλασσική ιστορία του Βιτσέντζου Κορνάρου. Ταξιδέψτε σε έναν υπέροχο κόσμο γεμάτο μαγικές εικόνες!
Ε. Μουσικοθεατρική παράσταση “Όταν μιλάει το κρασί” 19.30-20.30
Η μικτή χορωδία βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής του Δήμου παρουσιάζει παραδοσιακά τραγούδια για το κρασί τα οποία πλαισιώνουν ένα μικρό θεατρικό δρώμενο.
Διεύθυνση-διδασκαλία χορωδίας: Ρέππα Αργυρώ/ Σενάριο: Ατζιτζικάκης Γιάννης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris