" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Πάτρα: Πουλούν όπλα με το… κιλό στις λαϊκές αγορές, παράνομοι μικροπωλητές

Θραύση κάνει το εμπόριο όπλων και η παράνομη διακίνηση τους στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το εμπόριο όπλων τα τελευταία τρία χρόνια τουλάχιστον έχει επεκταθεί σε τέτοιο βαθμό στην Πάτρα που πλέον μπορεί να βρει κανείς και να αγοράσει όπλα μέχρι και στην λαϊκή αγορά της συνοικίας του.

Αρκεί να ξέρει τα κατάλληλα πρόσωπα και τις γνωριμίες «κλειδιά» που θα τον φέρουν σε επαφή για τις σχετικές αγορές. Εντολοδόχοι των κυκλωμάτων διακίνησης όπλων στις λαϊκές αγορές  είναι συνήθως παράνομοι μικροπωλητές ρομά που δεν έχουν την σχετική άδεια.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι το φαινόμενο της «προστασίας» των λαϊκών αγορών σχετίζεται άμεσα με την παράνομη διακίνηση όπλων σε υπαίθριες αγορές. Τους κύκλους αυτούς ήρθε για να επιβεβαιώσει το περιστατικό που είχε γίνει τις προάλλες όταν βγήκαν όπλα σε λαϊκή αγορά της Πάτρας, στις Εργατικές Κατοικίες των Ζαρουχλείκων.

Η παράδοση – παραλαβή των όπλων γίνεται μέσα σε ένα λεπτό, χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι κάτι, ενώ οι τιμές κυμαίνονται από τα 400 έως τα 600 ευρώ, τιμές που για όσους γνωρίζουν από όπλα θεωρούνται εξευτελιστικές.  Να λοιπόν που φτάσαμε και στην κάποτε φιλήσυχη Πάτρα να βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι όπλα και σε λαϊκές, παίρνοντας τα μαζί με τις ντομάτες, τα αγγούρια και τα καρπούζια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris