ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Γιορτή του Αγίου Πνεύματος στα Μάλια

Πανηγύρι στις 31 Μαΐου, παραμονή του Αγ.Πνεύματος, συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Γυναικών «Εστία», ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Μαλίων και οι εθελοντές «Σαρπηδονίστας», στον προαύλιο χώρο, γύρω από το γραφικό εκκλησάκι στο λιμάνι των Μαλίων, στις 9 το βράδυ.

Το πατροπαράδοτο έθιμο αναβιώνει για 2η συνεχή χρονιά και η ομαδική συνεστίαση με παραδοσιακό φαγητό το περίφημο κλέφτικο στη λαδόκολα, το καλό κρασί, το πλούσιο μουσικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ο χορός από τα παιδιά του πολιτιστικού, ντυμένα με τις αυθεντικές παραδοσιακές στολές, εγγυώνται ευχάριστη διασκέδαση και ωραίο ξεφάντωμα, σ’ένα γραφικότατο περιβάλλον πλάι στη θάλασσα, μέχρι πολύ αργά το βράδυ, σε όσους παρευρεθούν.

Η εκλεκτή πολυπληθής παρουσία των συγχωριανών και φίλων που κάθε χρόνο τιμούν με την παρουσία τους την όμορφη βραδιά, θα επισφραγίσουν την επιτυχία και της φετινής εκδήλωσης.

Επομένως, η ομορφιά και η γραφικότητα του χώρου, σε συνδυασμό με το τριήμερο του Αγ.Πνεύματος, είναι μια καλή επιλογή για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα, δίνοντας μια χαρούμενη νότα στη σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουμε σήμερα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους.