" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Από τις λαϊκές αγορές στον... Dior


Μία τυχαία φωτογράφιση έμελλε να του αλλάξει όλη τη ζωή. Από την Αριδαία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και από τον πάγκο της λαϊκής στα ατελιέ των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Ο Τεό Τεμερτζίδης είναι η ζωντανή απόδειξη πως όταν επιθυμείς κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις.
Από τότε που ο Τεό ήταν παιδί, ένιωθε να μην τον χωράει η Αριδαία και για αυτό σε ηλικία 18 ετών ετοιμαζόταν να κάνει τα χαρτιά του για την Πυροσβεστική. Τότε όμως ήταν που ένα φίλος του φωτογράφος του πρότεινε να κάνει μια φωτογράφιση. Μάλιστα όταν τυπώθηκαν οι φωτογραφίες και ο φίλος του τις έδειξε σε κάποια πρακτορεία υπήρξε άμεση ανταπόκριση, όπως δηλώνει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα. Η συνέχεια εκτυλίχθηκε μέσα σε λίγους μήνες οπότε ο Τεό έφτιαξε το book του και ετοιμάστηκε για τις πρώτες δουλειές στο εξωτερικό.

Οι δουλειές με μεγάλους οίκους μόδας είναι πολλές, ωστόσο αυτή που έκανε γνωστό το όνομα του στα μεγαλύτερα σαλόνια της μόδας ήταν αυτή με τον οίκο Dior.

«Ανάμεσα σε δεκάδες μοντέλα επέλεξαν εμένα. Ήταν μια άκρως τιμητική επιλογή, αφού την πόρτα ενός τέτοιου οίκου δεν την περνάς εύκολα. Ομολογώ πως ήταν συγκλονιστική εμπειρία».

Στον ελεύθερο του χρόνο ο Τεό μαθαίνει κιθάρα, πηγαίνει για ράφτινγκ ή αποτυπώνει τοπία με την φωτογραφική του.
Όσο για το αν ένα μοντέλο φέρνει περισσότερο κόσμο στον πάγκο της λαϊκής, απαντά:

«Σαφώς. Η λαϊκή είναι το πανεπιστήμιο του πεζοδρομίου. Ενημερώνεσαι για τα πάντα και λες και τα δικά σου. Θυμάμαι κάποια φορά που είχε πέσει η αγοραστική κίνηση κι εγώ φώναζα στις κυρίες “Έλα πάρε! Τέτοια έτρωγε και η Ορνέλα Μούτι κι έκανε ωραίο μπούτι”».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris