ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Δεν ήξερες..!!!δε ρώταγες::::

22-23 Μαρτίου 2013
Πανηγύρι Αγίου Θεοδώρου στην Ανάβυσσο.
Όπως σε πολλούς Δήμους έτσι και εδώ οι υπεύθυνοι του Δήμου, μη έχοντας γνώση το πως στήνονται τα πανηγύρια αποφάσισαν !!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,,,, να στηθεί το πανηγύρι εντός της κεντρικής πλατείας Αναβύσσου(δείτε τις παρακάτω φωτό) κάτι το οποίο και δεν έγινε δεκτό από τα μέλη του Συνδικάτου μας και παρά την ισχυρή παρουσία της ΕΛ.ΑΣ με επικεφαλή το διοικητή του αστυνομικού τμήματος Αναβύσσου και την επιμονή των παραγόντων του Δήμου, το πανηγύρι έλαβε χώρα στο χώρο που πάντα διοργανώνεται(....και θα διοργανώνεται) από το Φορέα μας.
Μάλιστα στους ελέγχους από κλιμάκια, ουδείς συνάδελφος είχε παρατυπήσει κάτι το οποίο επισημάνθηκε με ευμενή σχόλια από όλους!!!