ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

«Θαλάσσιο καρναβάλι» στη Μάνη.


Ένα διαφορετικό καρναβάλι θα απολαύσουν φέτος οι κάτοικοι της Μάνης αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής, το «Θαλάσσιο καρναβάλι».
Οι εκδηλώσεις, που συνδιοργανώνονται από τον δήμο Ανατολικής Μάνης και τους συλλόγους της περιοχής, θα πραγματοποιηθούν το διήμερο Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Μαρτίου.
Την Παρασκευή στις 6 ο απόγευμα στο χώρο του τουριστικού περιπτέρου οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι θα συμμετάσχουν σε αποκριάτικο πάρτι με κλόουν, μουσική και χορευτικά συγκροτήματα κι επίδειξη λάτιν χορών.

Το Σάββατο, οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με τη μεγάλη παρέλαση που ξεκινά στις 4:30 το απόγευμα με αφετηρία την πλατεία Δημαρχείου και τερματισμό την κεντρική πλατεία όπου θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακά τραγούδια, ορχήστρα και χορό.

Το τέλος των εκδηλώσεων της Αποκριάς θα σηματοδοτήσει το «Θαλάσσιο καρναβάλι» με τις βάρκες και τα καΐκια να δίνουν ξεχωριστό χρώμα στην αποκριάτικη βραδιά σε όλο το μήκος της προκυμαίας και το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου στη θάλασσα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris