ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Εμποροπανήγυρη στην Αρεόπολη Μάνης.

Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου μικροπωλητών καθ΄οδόν προς το Δημαρχείο Γυθείου
Εγκρίθηκε χτες το βράδυ ημέρα Παρασκευή 01η Μαρτίου, στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ανατολικής Μάνης με έδρα το Γύθειο(13ο και 14ο θέμα συζήτησης), το αίτημά μας για διοργάνωση Εμποροπανήγυρης στη πόλη της Αρεόπολης ενόψει της επετείου της απελευθέρωσης της Μάνης.
Έτσι μετά τη μεγάλη επιτυχία όλοι οι δρόμοι από τις 11 Μαρτίου έως και τις 17 του ίδιου μήνα, οδηγούν στη πανέμορφη πόλη της Αρεόπολης.
Το Συνδικάτο μας ευχαριστεί θερμά τόσο το Δήμαρχο κ. Ανδρεάκο Πέτρο όσο και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο για την έγκριση, με την υπόσχεση εκ μέρους μας ότι η συγκεκριμένη Εμποροπανήγυρη θα αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών και ο συνδυασμός με τις επετειακές εκδηλώσεις θα αποτελεί στο μέλλον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας. 
Ο χώρος τέλεσης της επετειακής Εμποροπανήγυρης Αρεόπολης
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris