Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Σωματειάκια τύπου ΜΕΛΙ με ΚΟΥΤΑΛΙ περιτυλιγμένα σε ΚΟΛΩΝΑ

Μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο πανηγύρι του Ευαγγελισμού στο Ίλιον, απανωτές συσκέψεις στα  γραφεία του Φορέα μας και κατόπιν της επιμονής μελών μας, προχωράμε σε παραγκωνισμό όλων  των ρουφιανάκων(ΡΟΥΦΙΑΝΙΣΚΟΙ, ώ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ) οι οποίοι ποτέ δεν πρόσφεραν <<κάτι>> στο χώρο εργασίας μας.
Τα Σωματειάκια ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, τύπου ΜΕΛΙ με ΚΟΥΤΑΛΙ  περιτυλιγμένα σε ΚΟΛΩΝΑ, θα εξαφανιστούν από την οργή των συναδέλφων μας, οι οποίοι ζητούν την πλήρη περιθωριοποίησή τους.
ΦΩΤΙΑ και ΤΣΕΚΟΥΡΙ στους ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ έλεγε ο Κολοκοτρώνης.
Άλλωστε οι Ρουφιάνοι όπως δείχνει και η ιστορία ποτέ δεν είχαν καλό τέλος.
Η οργή όλων μας είναι τόσο μεγάλη που ήδη οι εξαφανισμένες κότες βρήκαν καταφύγιο σε υπόγεια στον Κολωνό.
Είναι αδιανόητο, την ώρα που ως Συνδικάτο αγωνίζεσαι για τη δικαίωση των μελών σου, κατά τις παρανομίες του Δήμου Ιλιού και να προχωρείς σε νόμιμες καταλήψεις του χώρου έχοντας απέναντί σου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, πυροσβεστικά οχήματα, δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ και μια κλούβα ΜΑΤ, κάποια κολόπαιδα να παρακαλούν τον Αντιδήμαρχο Ιλιού κ. Λιόση και το διοικητή του αστυνομικού τμήματος, να μας συλλάβουν- ήκουσον, ήκουσον- απλά και μόνο για να μας ξεφτυλίσουν.
Ρε κότες, αν θέλατε να το παίξετε συνδικαλιστές, θα έπρεπε να ήσασταν δίπλα μας και όχι οι μισοί στη ρουφιανιά και οι άλλοι σας μισοί κρυμμένοι πίσω από τους πάγκου σας!!!
Ο Φραπεδάκιας σε επικοινωνία που είχε με τον Αλέκο Φραντζεσκάκη, του είπε πως έχει τα γεννητικά του όργανα μεγάλα-χα χα- και θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά του Δήμου, γιατί αφού καταφέραμε και ανοίξαμε τους πάγκους μας επί της οδού Αίαντος, ο ίδιος υπέστη οικονομική ζημία.
Καλά ρε φραπεδάκια πότε έγινες μικροπωλητής;;; Εσύ μιλάς που μέχρι πριν κάτι μήνες έπαιρνες χαρτζιλίκι από το πάγκο της μαμάς σου;;;
Επειδή κύριοι όπως λέει και η ρήση<<πίσω έχει η αχλάδα την ουρά>> και επειδή ποτέ δεν αγωνιστήκατε για την επίλυση των προβλημάτων του χώρου μας, σας αναφέρουμε πως για να ανοίξει ο πρόεδρός σας πριν κάποια χρόνια στο πανηγύρι του Αγίου Ελευθερίου στην Αχαρνών, εμείς εκδιώξαμε τον Τζίμυ(επικεφαλής τότε των μπλακ παρεμπόρων)  και την παρέα του.
Άλλωστε ο γιός του Κοκκολάκη, πάντα το αναγνωρίζει.
<<ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ στον ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ>>
Από εδώ και στο εξής στήστε τον πάγκο σας και αφήστε τις ρουφιανιές.
Δεν θα σας περάσει.
518!!! ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.
Θα γίνουν ποταμός ΤΑΜΕΣΗΣ και θα σας καταπιούν.
Φιλάκια στο τρίο στούτζες(ΜΕΛΕΝΙΑ-ΠΗΡΟΥΝΙΑ-ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ)
ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!
(ΔΙΑΒΆΣΤΕ και λίγο ιστορία.)