" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

STOP και στο παζάρι Φαρσάλων

Τη μη διεξαγωγή του φετινού παζαριού, αποφάσισε χθες οριστικά το δημοτικό συμβούλιο Φαρσάλων, στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στο πολιτιστικό κέντρο Φαρσάλων, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την ανάσχεση της εξάπλωσης του ιού COVID – 19.

Στην συνάντηση των αρχηγών των παρατάξεων της 1ης Ιουλίου στο δημαρχείο Φαρσάλων, κατά την οποία συμμετείχαν ο δήμαρχος κ.Μάκης Εσκίογλου, και οι κ.κ. οι Άρης Καραχάλιος, Βαγγέλης Δημητρακόπουλος και Αποστόλης Αναγνώστου (σημ. δεν είχαν παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων οι κ.κ. Μαρία Ίφου και Κώστας Τύμπας) είχαν αφήσει να εννοηθεί, ότι προέχει η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, με δεδομένες τις επιστημονικές εκτιμήσεις για την πιθανή εκδήλωση δεύτερου γύρου του ιού. Τελικά χθες επικύρωσαν ομόφωνα όλες οι παρατάξεις, την μη διεξαγωγή του φετινού παζαριού, που σε αυτή την απόφαση διαφοροποιήθηκε μόνο η παράταξη του Άρη Καραχάλιου που ψήφισε παρών.

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο παρόντες από την παράταξη του δημάρχου Μάκη Εσκίογλου ήταν οι κ.κ. Κων/νος Δαμιανός, Σοφία Χατζηπλή, Νίκος Γκατζόγιας, Δέσποινα Συροπούλου, Σταύρος Κουκουλιός, Χρήστος Μπασαγιάννης, Γιάννης Τριάντης, Κων/νος Μπρόζος, Δημήτρης Γούσιας και Ευαγγελία Χαμορούσου (απόντες κ.κ. Βαίτσα Αρσενοπούλου, Κων/νος Μπαλατσός). Από την παράταξη του Άρη Καραχάλιου, παρόντες ο ίδιος ο επικεφαλής και οι κ.κ. Δημήτρης Μπαμπανίκας και Χριστόδουλος Παπαγεωργίου (απόντες Γιώργος Αγγελακόπουλος και Κυριακή Παναγιωτοπούλου). Από την παράταξη της κ.Μαρίας Ίφου απουσίαζε η ίδια η επικεφαλής με τους σύμβουλους κ.κ. Βασίλης Πατσιούρα και Ιουλία Αγγελακοπούλου, ενώ παρόντες ήταν οι κ.κ. Ευάγγελος Κατσιαούνης, Ιωάννης Λελεντζής. Επίσης παρόντες στην χθεσινή συνεδρίαση ήταν ο Κώστας Τύμπας (απών Γιάννης Γκέβρος) και οι επικεφαλής των παρατάξεων Βαγγέλης Δημητρακόπουλος και Αποστόλης Αναγνώστου.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία - Γ.Γ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris